Wilujeng sumping di situs wéb kami!

YNH-800 exhaust fan dipaké pikeun ventilasi

Katerangan pondok:

1, Pigura luar dijieunna tina lambar galvanized hot-dip
2, The kipas sabeulah dijieunna tina stainless steel, nu awét
3, noise Low, aliran hawa badag, operasi stabil sarta dipercaya.
4,-kinerja tinggi jeung standar nasional 100% motor kawat tambaga.
Jenis: kipas knalpot aliran Axial
Aplikasi: Rumah Kaca, Bengkel, Ladang
Jenis Arus Listrik: AC
Bahan rangka: Lambaran Galvanis
Bahan sabeulah: stainless steel
Pamasangan: Dipasang dina témbok
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: CE
Garansi: 1 Taun
Jasa saatos-jualan: Rojongan online
Ukuran: 800 * 800 * 380mm
kakuatan: 370w
Tegangan: 3 fase 380v / Disesuaikeun
Frékuénsi: 50hz / 60hz
Sambungan motor: Belt Drive, Direct Drive opsional


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

1, Pigura jeung shutters dijieun ku otomatis ngolah parabot CNC, Jeung bahan mangrupa pilihan: lambar galvanized, 201 stainless steel atawa 304 stainless steel.
2, kipas diwangun ku sabeulah angin, motor, pigura, jaring pelindung, shutters sareng komponenana lianna.Kipas anu didorong ku motor ngahasilkeun aliran hawa.
3, The shutters bisa muka otomatis sanggeus kakuatan on, nalika Powered off shutters ditutup otomatis, teuing.Bisa nyegah lebu outdoor, zat asing jeung sajabana ti ngasupkeun, sarta ogé bisa nyingkahan épék hujan, salju, sarta downwind.

Parameter Téknis

Modél NO. YNH-800
Ukuran: jangkungna * lebar * ketebalan (mm) 800*800*380
Diaméter agul (mm) 710
Laju motor (rpm) 1400
Volume hawa (m³/h) 20000
Noise desibel (dB) 70
Daya (w) 370
tegangan dipeunteun (v) 380

Sabeulah

 800负压风机1879

sabeulah dijieun ku stamping na shaping dina hiji waktu.Éta pikaresepeun sareng awét sareng desain bentuk sabeulah khusus ngajamin kuantitas hawa anu ageung sareng henteu aya deformasi.

Motor

 800负压风机2058

Motorna opsional: motor merek domestik Cina sareng motor SIEMENS. Éta awét, kakuatan kuat, bising rendah, kelas perlindungan motor IP 55 sareng tingkat insulasi kelas F.

Sabuk

 800负压风机2232800负压风机2233

SANLUX atawa TILU brand belts pilihan,-kualitas luhur belts pikeun mastikeun hirup layanan sarta perawatan-gratis

Cecekelan palastik

 800负压风机2352800负压风机2353

Dina raraga mempermudah angkutan, cecekelan palastik kerung dirancang dina dua sisi kipas fuselage, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi transportasi. Ieu boga penampilan geulis tur éta lumrah pikeun desain jeung teu gampang ruksakna, moal menyakiti leungeun.

kabayang aluminium

 800负压风机2629

Kabayang aluminium sarta sudut sabeulah dijieunna tina aluminium alloy magnésium, beurat hampang, kateguhan alus, sarta henteu gampang ruksak.

Bantalan kipas

 800负压风机2775

Bantalan ngadopsi bantalan SKF Swiss anu diimpor, anu gaduh kakuatan anu luhur sareng umur jasa anu panjang.

Parameter spésifikasi séjén

Modél

Diaméter sabeulah

(mm)

Laju sabeulah

(r/mnt))

Laju motor (r/min)

Volume hawa (m³/h)

Tekanan total(Pa

Noise (dB)

Kakuatan

(W)

tegangan dipeunteun

(V)

Jangkungna

(mm)

Lebar

(mm)

Kandel

(mm)

YNH-800(29 inci)

710

660

1400

22000

60

≤60

370

380

800

800

380

YNH-900 (30 inci)

750

630

1400

28000

65

≤65

550

380

900

900

400

YNH-1000(36in)

900

610

1400

30000

70

≤70

550

380

1000

1000

400

YNH-1100 (40 inci)

1000

600

1400

32500

70

≤70

750

380

1100

1100

400

YNH-1220(44 inci)

1100

460

1400

38000

73

≤70

750

380

1220

1220

400

YNH-1380(50in)

1250

439

1400

44000

56

≤70

1100

380

1380

1380

400

YNH-1530(56in)

1400

325

1400

55800

60

≤70

1500

380

1530

1530

400

Pancegahan instalasi:

images6
QQ图片20220330163121
images10
QQ图片20220330163332
images9
QQ图片20220330163448

Palanggan Dear:

Anu mimiti, hatur nuhun pisan pikeun milih kipas YUENENG!Dina raraga pikeun mastikeun operasi normal tina kipas, urang kudu nengetan titik handap salila instalasi:
1. Nalika masang kipas, mangga pastikeun kipas dina posisi horizontal, sarta eta disarankeun pikeun ngagunakeun tingkat infra red;
2. Sisi jero (samping net pelindung) kipas nyaeta siram jeung témbok jero pikeun mastikeun yén liang drainase jeung dewan pangropéa removable kipas aya dina luar tembok luar, nu merenah pikeun pangropéa;
3. Saatos kipas ditempatkeun dina liang, nyelapkeun ngaganjel kai kana celah luhureun kolom tengah, sarta tungtungna eusian gap kalawan foaming agén (teu dianjurkeun ngagunakeun bubuk langsung beton pikeun nyegah deformasi Tonjolan tina kipas disababkeun ku ékspansi termal tina beton nu bakal mangaruhan pamakéan);
4. Dina raraga nyegah motor ti ngaduruk kaluar alatan leungitna fase atawa overload, eta disarankeun pikeun masang breakers dina sirkuit kontrol kipas (Chint, Delixi, Schneider jeung merek sejen).


  • saméméhna:
  • Teras: