Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Naha Milih Yueneng

Naha Milih Yueneng

Kusabab 2008 produksi jeung gudang puseur urang ngoperasikeun dina aréa 15.000 méter pasagi.Tutuwuhan fokus kana produksi ventilasi kualitas luhur sareng alat pendingin, duanana ODM & OEM tiasa ditampi.

Sampel gratis

Naha anjeun milarian cooling pad atanapi cooling pad wall, ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngamangpaatkeun Panawaran Sampel Gratis kami.Seueur klien kami ayeuna nguji produk kami sateuacan aranjeunna ngagaleuh.Naha?Éta rék nyandak katingal ngadeukeutan dina kualitas sarta kinerja.

Kualitas Dikadalikeun

Urang Yueneng mangrupakeun profésional manufaktur, naha urang boga departemén specializing dina kadali kualitas pikeun guaranntee kualitas produk nu urang nyadiakeun.Departemén kontrol kualitas sareng manufaktur urang damel babarengan dina unggal fase sareng prosés, babarengan aranjeunna mastikeun kualitas produk ahir.

Dina waktos pangiriman

Pangiriman dina waktosna nalika wabah, kamampuan produksi kami:
cooling Pad kaluaran poean: 120CBM;
kaluaran fans knalpot: 1000 susunan / minggu;
coolers industri: 5000 PCS / bulan;

jasa sanggeus jualan

Departemen Saatos Penjualan kami bakal ngabantosan anjeun upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah.
Upami diperlukeun, anggota staf kami bakal ngahubungi anjeun dina waktos anu pondok pisan pikeun gawé bareng sareng anjeun sareng ngurus masalah sareng kapentingan anjeun.

Klién Sakuliah Dunya

Didatangan pabrik konsumén urang di sakuliah dunya

image233
132