Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Hiji sisi hideung / cooling Pad héjo

Katerangan pondok:

Iklim anu panas pisan sareng garing pisan tiasa ngabahayakeun ternak, pepelakan, sareng produktivitas manusa.Penyejukan evaporative parantos kabuktosan janten salah sahiji metode anu paling dipercaya sareng ekonomis pikeun ngajaga suhu sareng kalembaban anu optimal.
Prosés bursa hawa-kalembaban antara cai jeung hawa: Kusabab suhu cai leuwih handap suhu hawa exhausted ti luar ka jero workshop, evaporating cai bakal nyerep panas hawa sarta nyieun cai hotter, sabalikna hawa janten cooler jeung asor dina hawa naek suitalbly.


Rincian produk

Tag produk

Titik Penjualan:

Bisa dicét kalayan hideung, héjo, bulao, konéng sarta kelir séjén nurutkeun sarat customer

Katerangan:

Nalika hawa ngalir ngaliwatan alat ventilasi, sistem ngaliwatan cooling pad baseuh jeung asor hawa naek.Énergi anu leungit dina évaporasi cai nyababkeun réduksi suhu hawa.Pendinginan évaporatif mangrupikeun prosés alami sareng dianggo di sakumna dunya kusabab alesan ieu:
-Reduksi Suhu Tinggi
-Konsumsi énergi low
-Beuli Low sarta Cost Instalasi
-Kinerja alus sanajan di wewengkon mana kualitas cai goréng
-Biaya pangropéa anu murah
The cooling hampang dijieunna tina ingetan cai tinggi selulosa sarta dirancang pikeun nyadiakeun maksimum campuran cai-hawa jeung tekanan panghandapna mungkin drop.Cellulose nahan leuwih cai per unit volume.Éta dijieun tina selulosa murni wungkul.Résin pengeras selulosa humate henteu beracun nalika kontak sareng cai

Cooling Pad "Hideung +" dikembangkeun khusus pikeun kaayaan anu parah sareng tangguh.Lapisan pelindung khusus "Hideung +" nyegah permukaan cooling pad tina terus-terusan ngalaan lingkungan ekstrim sapertos kokotor, badai pasir, sareng résiko pertumbuhan baktéri sareng ganggang.Lapisan pelindung "Hideung +" ogé awét sareng cukup kuat pikeun sering beberesih permukaan.Ditingkatkeun ku modifier anti gesekan khusus, pad cooling "Hideung +" tangguh sareng tiasa dibersihkeun sacara gampang.Ieu bakal mastikeun teu ngan hirup layanan lila na malah dina kaayaan kasar, tapi ogé efisiensi optimum na keur lila.
Pad "Hideung +" dikembangkeun dina dua model dasar kaasup Pad 7090 sarta Pad 7060. Ku sabab kitu, kumisan ti husus "Hideung +" palapis pelindung, bentukna, struktur, dimensi baku, deklinasi gelombang, sudut cut-off jeung efisiensi jenuh. atanapi serelek tekanan sami sareng Pad 7090 atanapi Pad 7060.
Pad "Hideung +" dikembangkeun khusus pikeun kaayaan anu parah sareng tangguh.Ieu mangrupa média cooling evaporative idéal pikeun inlet turbin gas, pabrik tékstil, kaayaan cai kasar, lokasi kakeunaan badai keusik jeung aplikasi dimana résiko ganggang jeung tumuwuhna baktéri tinggi.Kalawan palapis pelindung husus dina Pad "Hideung +", beungeut moal ngidinan ganggang atawa baktéri atawa deposit mineral pikeun jangkar sorangan.

iamges5
images4
iamges3
QQ图片20220330162158
iamges2
QQ图片20220330162311
iamges7
iamges3

  • saméméhna:
  • Teras: