Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Produk

  • 1460mm Frp Material industry exhaust fan for large space workshop

    1460mm Frp Bahan kipas knalpot industri pikeun workshop spasi badag

    Jenis: kipas aliran Axial
    Aplikasi: Bengkel sareng Peternakan Unggas
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan pigura: FRP
    Bahan sabeulah: FRP
    Bahan Louver: PVC
    Pamasangan: Tembok / siling dipasang
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1460 * 1460 * 590mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    sambungan motor: Direct Girang

  • Single side black/green cooling pad

    Hiji sisi hideung / cooling Pad héjo

    Iklim anu panas pisan sareng garing pisan tiasa ngabahayakeun ternak, pepelakan, sareng produktivitas manusa.Penyejukan evaporative parantos kabuktosan janten salah sahiji metode anu paling dipercaya sareng ekonomis pikeun ngajaga suhu sareng kalembaban anu optimal.
    Prosés bursa hawa-kalembaban antara cai jeung hawa: Kusabab suhu cai leuwih handap suhu hawa exhausted ti luar ka jero workshop, evaporating cai bakal nyerep panas hawa sarta nyieun cai hotter, sabalikna hawa janten cooler jeung asor dina hawa naek suitalbly.

  • Model 7090 Poultry Greenhouse Evaporative Air Cooling Pad

    Modél 7090 Sato jangjangan Tangkuban Parahu Evaporative Air Cooling Pad

    Pad cooling dijieunna tina kertas selulosa jeung dirancang husus pikeun imah jangjangan nyadiakeun cooling maksimum di imah jeung ngurangan hawa di imah jeung ngajaga suhu diperlukeun standar di imah jangjangan.
    Pad cooling diuji sareng jenuh efektif antara 60-98 sareng tiasa dihontal gumantung kana laju sareng jero pad pendingin.
    Ngagunakeun éfék cooling alam évaporasi pikeun merangan dips musiman dina produksi disababkeun ku stress panas.Média cai sélular anu épéktip tiasa ngirangan suhu dugi ka 20 derajat gumantung kana kaayaan suhu sareng kalembaban di daérah éta.
    Dijieunna tina kertas bubur asli
    Nyerep cai anu luhur
    Alus efisiensi cooling evaporative
    Ukuran ngaropéa

  • 6090/5090 Evaporative Cooling Pad for Air Cooler

    6090/5090 Evaporative Cooling Pad pikeun Air Cooler

    Nyerep cai anu luhur
    Alus efisiensi cooling evaporative
    Leuwih ramah lingkungan, euweuh bau aneh
    1. Jangkungna corrugation nyaeta 5mm / 6mm / 7mm, sarta sudut nyaeta 45 * 45 °.
    2. 3 rupa kujang pilihan: 5090, 6090, 7090.
    3. Ukuran husus pikeun cooler hawa industri: jangkungna 670 * 770 * 100mm, 870 * 770 * 100mm, 870 * 870 * 100mm.
    4. Sakur ukuran séjén ngarojong kustomisasi.

  • Livestock poultry farm side wall air inlets

    Inlet hawa sisi témbok peternakan jangjangan

    1. Cocog jeung skala badag tegalan hayam salaku alat ventilasi éféktif pikeun ngurangan tempreture jeung nyegah panyakit di jero coop hayam.
    2. Bisa langsung dipasang dina témbok sisi.
    3. Dijieunna tina palastik rékayasa kualitas alus teuing ku suntik molding pikeun dénsitas luhur sarta firmness.
    4. bahan baku tahan UV ditambahkeun pikeun pangabisa anti sepuh kuat, hirup layanan panjang, sealing hadé tur fléksibel kabuka, kalawan net anti manuk.
    5. Springs baris ganda ngajamin sealing hadé.

  • 18000m³/h Industrial Evaporative Air Cooler Fan

    18000m³ / h Industrial Evaporative Air Cooler Fan

    Investasi rendah, efisiensi tinggi (ngan 1/8 comsumption dibandingkeun sareng AC sentral tradisional);
    Bisa tukeur jeung curhat hawa bécék, stuffy jeung bau ti jero;
    Énergi Hemat sareng Ramah Lingkungan, henteu ngandung Freon;
    Volume hawa: 18000m³ / h
    Wewengkon aplikasi: 80-120㎡/set
    kakuatan: 1.1KW/1.5KW
    Tegangan: 380V / 220V / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Jenis kipas: Fan Aliran Axial
    Konsumsi cai: 20-25Kg / h
    Noise: 75 (dB)
    Diménsi outlet (L * W): 670X670mm
    Ukuran (L * W * H): 1080 * 1080 * 950mm

  • Chicken farm 50 inch butterfly cone fan

    Ladang hayam 50 inci kipas congcot kukupu

    Lapisan séng pigura lambar galvanized sadia dina 180g / m2 na 275g / m2, bahan lambar Galvanized pikeun nyegah karat.
    Manjangkeun sungut bel dirancang pikeun ngaronjatkeun tekanan knalpot
    Aliran hawa badag, geulis tur awét

    Jenis: kipas knalpot aliran Axial
    Aplikasi: peternakan hayam (peternakan broiler, peternakan lapisan)
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan rangka: Lambaran Galvanis
    Bahan sabeulah: stainless steel
    Pamasangan: Dipasang dina témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1375 * 1375 * 1375mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    Sambungan motor: Beubeur Drive

  • YNH-800 exhaust fan used for ventilation

    YNH-800 exhaust fan dipaké pikeun ventilasi

    1, Pigura luar dijieunna tina lambar galvanized hot-dip
    2, The kipas sabeulah dijieunna tina stainless steel, nu awét
    3, noise Low, aliran hawa badag, operasi stabil sarta dipercaya.
    4,-kinerja tinggi jeung standar nasional 100% motor kawat tambaga.
    Jenis: kipas knalpot aliran Axial
    Aplikasi: Rumah Kaca, Bengkel, Ladang
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan rangka: Lambaran Galvanis
    Bahan sabeulah: stainless steel
    Pamasangan: Dipasang dina témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 800 * 800 * 380mm
    kakuatan: 370w
    Tegangan: 3 fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    Sambungan motor: Belt Drive, Direct Drive opsional

  • 1000mm 36-inch high air volume farm Stainless steel exhaust fan

    1000mm 36 inci volume hawa tinggi tegalan kipas knalpot stainless steel

    Ngajalankeun mulus, awét, konsumsi low, anti karat, anti korosi

    Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
    Aplikasi: Produk seueur dianggo dina: rumah kaca tatanén, peternakan, pepelakan industri.
    bahan pigura: 304 stainless steel
    Bahan sabeulah kipas: 304 stainless steel
    Ukuran: 1000 * 1000 * 400mm
    kakuatan: 550w
    Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
    Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
    Métode instalasi: témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: ce
    Garansi: sataun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Modeu sambungan motor: sabuk drive, drive langsung (opsional)

  • 40 inch stainless steel industrial exhaust fan and poultry house ventilator

    40 inci kipas knalpot industri stainless steel sarta ventilator imah jangjangan

    Ngajalankeun Lancar; Awét; Konsumsi Rendah; Anti karat, Anti korosi;

    Jenis: kipas aliran Axial
    Aplikasi: imah kaca tatanén, peternakan, pabrik jeung widang lianna.
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan pigura: 304 stainless steel
    Bahan sabeulah: 304 stainless steel
    dipasang: témbok dipasang
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1100 * 1100 * 400mm
    kakuatan: 750W
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    Sambungan motor: Belt Drive, Direct Drive

  • 50 inch  high quality 304 stainless steel push-pull exhaust fan

    50 inci kualitas luhur 304 stainless steel push-tarikan kipas knalpot

    304 stainless steel langkung tahan karat sareng awét
    Volume hawa badag pikeun minuhan sarat pamakéan Anjeun

    Parameter produk:
    Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
    Ukuran: 1380 * 1380 * 450mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
    Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
    Modeu sambungan motor: sabuk drive
    Métode instalasi: témbok
    bahan pigura: 304 stainless steel
    Bahan sabeulah kipas: 304 stainless steel
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: ce
    Garansi: sataun
    Métode saatos jual: online
    Tempat aplikasi: sagala jinis imah jangjangan

  • 1380mm/50in industrial exhaust fan for workshops, greenhouses, farms

    1380mm / 50in kipas knalpot industri pikeun bengkel, rumah kaca, kebon

    Jilid Udara Badag; Kuat; Pikeun pigura, bahanna opsional: lambar galvanis, lambar galvanis aluminium, 201 stainless steel sareng 304 stainless steel.

    Jenis: kipas knalpot aliran Axial
    Aplikasi: imah kaca tatanén, workshop jeung widang lianna.
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan rangka: Lambaran Galvanis
    Bahan sabeulah: stainless steel
    Pamasangan: Dipasang dina témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1380 * 1380 * 380/400mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    sambungan motor: Beubeur Drive, Direct Drive Pilihan

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2