Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Pad cooling evaporative palastik pikeun imah kaca, imah beternak

Katerangan pondok:

1, The palastik evaporative cooling hampang téh struktur sayang madu jeung dihasilkeun ku suntik molding tina plastik aslina, sarta efisiensi cooling evaporative leuwih ti 85%;
2, Pad cooling kertas tradisional teu gampang pikeun ngabersihan, gampang deform, tipe plastik bisa meresihan tekanan tinggi, teu shrinkage, euweuh deformasi, hirup layanan panjang; Ieu bisa ngagunakeun leuwih ti 10 taun.Dibandingkeun sareng pad penyejukan kertas, teu kedah sering-sering ngagentos pad pendingin, sareng ngahémat waktos sareng tenaga kerja.
3, résistansi cai High, résistansi mildew, anti runtuhna, anti manuk pecking.
4, bahan Ieu lalawanan ka korosi, jadi bisa ngagunakeun disinféktan dina cai.
5. Gampang beberesih.Kertas cooling Pad teu bisa mupus gampang, tapi urang bisa make gun cai pikeun ngabersihan pad cooling palastik, sahingga tetep beresih jeung ventilasi alus.
6, Henteu aya alérgi dina pad pendingin plastik, sareng saé pisan pikeun lingkungan.
7, difusi Fast, kinerja lila-langgeng, euweuh zat ngabahayakeun pikeun awak manusa, héjo, ramah lingkungan tur ekonomis;
8, Ukuran bisa ngaropéa.


Rincian produk

Tag produk

Pad cooling palastik:

Tekanan tinggi cuci
Anti ambruk, anti manuk pancing
Awét sarta hirup layanan panjang
Pad cooling dijieunna tina bolong plastik awét
Beungeut anu ageung ngahasilkeun efisiensi pendinginan anu luhur
Turunkeun tekanan anu langkung handap tibatan bantalan selulosa anu dibandingkeun
Dioptimalkeun pikeun kabersihan, anjeun tiasa nganggo pembersih tekanan tinggi pikeun nyeuseuh kokotor sareng deposit
Tahan UV

images8
images7
images6
images9

Kaunggulan tina Plastik Ventilasi Cooling Pad:

1. Long service life.Traditional kertas curtain: tilu nepi ka opat taun; curtain palastik baseuh: tujuh nepi ka dalapan taun.
2. Beungeut bisa cleaned iraha wae lamun aya akumulasi lebu (tekanan tinggi gun cai bisa dipaké pikeun beberesih), sarta pangaruh cooling kumpulan lebu moal ngurangan unggal taun.
3. kalembaban hawa nyaeta ngeunaan 15% leuwih handap curtain kertas tradisional.
4. Taya bau, fundamentally ngaleungitkeun rasa cooling Pad tradisional, bahya pikeun awak manusa.
5. Warna seragam, euweuh kasalahan ukuran, penampilan datar.
6. Waterproof aliran Santika, nyegah manuk ti pecking jeung beurit ti biting, asam jeung lalawanan alkali, résistansi korosi, résistansi suhu 100 ℃.
7 moal ngaleutikan deformasi, fundamentally nempatkeun hiji tungtung ka cooling Pad biasa cai gugur sanggeus varying derajat masalah transmisi lampu sempit

Aplikasi:

Peternakan sareng peternakan: peternakan hayam, peternakan babi, sapi, ingon-ingon sareng beternak jangjangan.
Rumah kaca sareng industri hortikultura: neundeun sayuran, bumi siki, budidaya kembang, sawah budidaya supa.cooling Industrial: pabrik cooling ventilasi, humidification industri, hiburan, pre-cooling, unit penanganan hawa.

Naon bédana antara pad pendingin plastik sareng pad pendingin kertas?

Dina prosés pangwangunan piggery modern, paling kebon milih sistem ventilasi tekanan négatip pikeun ventilasi peternakan babi, palastik cooling Pad jeung kertas cooling Pad ogé cocog sistem ventilasi tekanan négatip, hayu urang ngobrol ngeunaan fungsi jeung béda maranéhanana.
Kertas cooling Pad: kertas cooling Pad dipasang dina témbok inlet hawa piggery, kalawan sistem sirkulasi cai, aliran cai ngaliwatan curtain cai infinitely, nalika hawa luar asup, hawa ngaliwatan cooling Pad jeung bursa panas jeung cai, hawa bakal gancang turun, nu boga pangaruh signifikan dina cooling peternakan babi.
Pad cooling palastik: pad cooling plastik disebut oge deodorant cooling Pad.Bau cikiih babi sareng kotoran babi anu dihasilkeun ku babi bakal ngagaduhan seueur gas anu ngabahayakeun.Pelepasan langsung henteu ngan ukur ngotoran lingkungan, tapi ogé ngagaduhan résiko pencegahan wabah.Pad cooling deodorant dipasang dina outlet hawa, ngaliwatan semprot, kayaning gas ngabahayakeun leyur cai kawas amonia, bakal leyur dina cai ulah keur langsung discharged ka luar.Dina waktu nu sarua, bahan husus tina pad cooling palastik éféktif bisa nyaring sagala jinis pangotor.Umumna disebutkeun, efisiensi deodorization dua-lapisan témbok deodorization bisa ngahontal 75%, sarta yén tina tilu-lapisan deodorization témbok bisa ngahontal leuwih ti 85%.


  • saméméhna:
  • Teras: