Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Tujuh precautions pikeun pangropéa cooling Pad evaporative cai

Sistem cooling pad cooling evaporative kalawan kipas knalpot (kipas tekanan négatip) beuki loba tampi ku mayoritas pamaké kusabab ongkos input low sarta operasi ultra-low cost.The kipas knalpot (kipas tekanan négatip) jeung sistem cooling teu perlu teuing karya pangropéa.Ieu mangrupa workshop cooling equipment.However unggulan, guna mastikeun hirup layanan leuwih panjang sarta pangaruh hadé tina sistem cooling, sababaraha karya pangropéa masih neceaasry.Here aya tujuh item urang kudu nengetan dina pangropéa tina cooling evaporative. bantalan:

1. kontrol kuantitas cai

Kaayaan idéal kontrol kuantitas cai nyaéta yén kuantitas cai tiasa baseuh dina cooling Pad merata, boga aliran leutik cai ngalir ka handap lalaunan sapanjang cooling pad pattern.It Disarankeun masang klep régulasi dina pipe inlet, ku kituna volume cai bisa langsung dikawasa.

2. Kontrol kualitas cai

Cai anu dianggo pikeun cooling pad umumna nyaéta cai keran atanapi cai sumur jero. Peryogikeun rutin ngabersihkeun tangki cai sareng sistem sirkulasi cai (biasana saminggu sakali) pikeun ngajaga kualitas suplai cai anu saé. Upami aya cai sumur jero, disarankeun. pikeun masang saringan pikeun nyaring sédimén sareng najis sanés dina cai.

3. perlakuan leakage cai

Lamun cai spills kaluar atawa overflows nu Pad cooling, firstly pariksa naha suplai cai badag teuing, jeung Bréh, pariksa naha aya ruksak hampang cooling, atawa ruksak di ujung Pad, jsb.Water leakge nanganan métode tina mendi: nerapkeun napel struktural sanggeus stopping suplai cai.

4. drying henteu rata sarta wetting of cooling Pad

Saluyukeun klep suplai cai pikeun ngadalikeun kuantitas cai atawa ngaganti pompa cai-kakuatan tinggi na pipe suplai cai badag-diaméterna.Wash tank cai, inlet pompa cai, filter, menyemprot pipe suplai cai, jsb dina waktu pikeun ngabersihan up kokotor dina sistem sirkulasi suplai cai.

5. pangropéa sapopoé

Mareuman kipas 30 menit sanggeus pompa cai dieureunkeun tina hampang cooling pikeun mastikeun yén cooling Pad tos rengse garing sakali sapoé.After sistem eureun ngajalankeun, pariksa naha akumulasi cai dina tank cai lemes pikeun nyegah handap. Pad cooling ti keur lila immersed dina cai.

6. Cooling hampang beberesih

Ngaleungitkeun skala jeung ganggang dina beungeut cooling pad: sanggeus lengkep drying nu cooling pad, gently sikat luhur jeung ka handap ku sikat lemes pikeun nyegah brushing horizontal.(sikat bagian tina curtain baseuh heula pikeun mariksa naha cooling Pad bisa tahan. brushing) lajeng ngan mimitian sistem suplai cai keur nyeuseuh skala jeung ganggang dina beungeut cooling pad.(Hindarkeun ngumbah cooling pad ku uap atawa cai-tekanan tinggi, iwal éta-kakuatan tinggi cooling Pad Pad kalawan single- napel sisi atanapi dua sisi.)

7. kontrol rodénsia

Dina usum nalika pad cooling teu dipaké, net rodénsia-buktina bisa dipasang atawa rodenticide bisa disemprot dina bagian handap cooling pad.


waktos pos: Mar-22-2022