Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Kumaha pikeun niiskeun bengkel panas sareng bau dina usum panas

Dina usum panas panas, bengkel kawilang katutup tanpa AC sentral pisan muggy.Karyawan kesang di dinya, anu sacara serius mangaruhan efisiensi produksi sareng sumanget tanaga gawé.Kumaha urang tiasa ngirimkeun suhu anu luhur di bengkel sareng ngantepkeun karyawan gaduh lingkungan kerja anu nyaman sareng tiis?Naha aya cara ngahemat artos pikeun niiskeun bengkel tanpa masang AC sentral? Ieu sababaraha metode anu sederhana sareng gampang dilaksanakeun pikeun rujukan anjeun.

Métode kahiji:

Anggo cooler hawa portabel pikeun niiskeun unggal karyawan.Métode ieu tiasa dianggo upami daérah bengkel ageung sareng sakedik karyawan.The cooler hawa portabel utamana ngejat jeung cools ngaliwatan bantalan cooling evaporative internal.Teu nganggo refrigerant freon, teu aya polusi kimiawi sareng teu aya émisi knalpot.Hawa anu ditiup tiis sareng seger, rélatif ngirit daya, béaya rendah sareng henteu kedah dipasang, cukup nyolok sareng dianggo henteu kunanaon.

Métode kadua:

Pasang kipas knalpot industri (kipas tekanan négatip) dina témbok atanapi jandela di daérah bengkel anu suhu luhur sareng kandel, gancang-gancang ngaleungitkeun hawa panas sareng kentel anu dikumpulkeun di bengkel, jaga sirkulasi hawa pikeun ngahontal pangaruh ventilasi sareng penyejukan alam. .Metoda ieu boga instalasi low jeung ongkos operasi, cocog pikeun bengkel panas tur stuffy kalawan aréa badag tur loba karyawan .However, effiency nu teu jadi alus dina cuaca suhu luhur sarta workshp boga produksi panas badag di jero.

Métode katilu:

Pasang kipas knalpot industri sareng sistem bantalan pendingin dina suhu anu luhur sareng bengkel katutup.Paké The volume hawa badag kipas knalpot industri (kipas tekanan négatip) dina hiji sisi ka knalpot hawa, sarta ngagunakeun hampang cooling on metoda side.This sejen boga cooling alus sarta éfék ventilasi.Ieu cocog pikeun bengkel katutup kalawan hawa garing, suhu luhur, stuffiness sarta sarat kalembaban low.

Métode kaopat:

Pasang kipas cooler hawa (conditioner hawa anu ramah lingkungan) dina jandela bengkel, niiskeun hawa seger luar ngaliwatan bantalan penyejukan evaporative dina awak kipas, teras kirimkeun hawa tiis kana bengkel.Metoda ieu bisa ningkatkeun hawa seger di bengkel jeung eusi oksigén, ngaronjatkeun laju sirkulasi hawa di bengkel (nurutkeun kaayaan sabenerna, bisa masang kipas knalpot industri (kipas tekanan négatip) dina témbok sabalikna tina kipas cooler hawa ka ngagancangkeun laju sirkulasi hawa indoor); Ieu bisa éféktif ngurangan hawa workshop ku 3-10 ℃ jeung ventilasi dina waktos anu sareng.Biaya instalasi sareng operasi rendah.Konsumsi daya rata-rata per 100 méter pasagi ngan merlukeun 1 Kw/h listrik per jam.Ieu mangrupikeun salah sahiji sistem penyejukan sareng ventilasi anu cocog pikeun bengkel suhu luhur sareng bau di prese


waktos pos: Feb-16-2022