Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Opat Titik Perhatian Utama Dina Mésér Bantalan Evaporative Cooling

Pad cooling evaporative nyaéta struktur sayang madu jeung dihasilkeun ku kertas atah.Prosés produksi meureun sizing, drying, mencét corrugated, shaping, gluing, curing, slicing, grinding jeung saterusna.Di handap ieu Nantong Yueneng Energy Saving and Purification Equipment Co., Ltd. nyimpulkeun opat titik perhatian utama dina mésér bantalan pendingin evaporative:

1. Bahan Baku

Pad cooling kualitas luhur didamel tina kertas atah Jiamusi, anu gaduh kaunggulan nyerep cai anu luhur, résistansi cai anu luhur, résistansi kapang sareng umur panjang.Sumawona, évaporasi langkung ageung tibatan permukaan, sareng efisiensi pendinginan langkung ti 80%.Pad cooling kualitas luhur ogé henteu ngandung bahan kimia sapertos fénol, anu gampang ngajantenkeun kulit alérgi.Éta non-toksik sareng teu bahaya pikeun awak manusa nalika dipasang sareng dianggo, héjo, aman, hemat energi, ramah lingkungan sareng ekonomis.

2. Prosés (Kakuatan)

Prosés pangbasajanna hampang cooling evaporative bisa judged ku panon, touch jeung bau.Ningali pola corrugated tina cooling pad, garis corrugated tina cooling pad kualitas luhur anu rapih tur konsisten;Nempatkeun leungeun anjeun datar dina lambar curtain cai, sarta karasa luhur umumna leuwih hade tinimbang karasa handap.(eta kudu dicatet yén karasa luhur teu merta hadé ti karasa handap, sabab ku nyaluyukeun proporsi karét beureum bisa ngahontal karasa luhur. Sanajan karasa kertas meets sarat, nyerep cai umumna goréng sabab komponén kertas. ancur Bau leutik pasti leuwih hade tinimbang bau kuat (kualitas lem dipaké langsung mangaruhan bau cooling pad evaporative).
Aya "prosés curing single-chip" dina prosés produksi hampang cooling evaporative, nu sadia dina loba pabrik biasa.Proses ieu tiasa ningkatkeun karasa sareng umur jasa tina pad pendingin.

Ditilik kakuatan evaporative cooling Pad, sajaba judgment karasa, éta ogé bisa judged ku angka tina kertas curtain cai.Nyandak 600mm lega 7090 evaporative cooling Pad sabagé conto, saprak jangkungna corrugation nyaeta 7mm, jadi 600mm lega evaporative cooling Pad, itungan baku merlukeun ngeunaan 85 lembar kertas, sarta rentang kasalahan normal nyaéta ± 2 lembar, nu hartina standar antara 83- 87 lembar.Loba pabrik motong sudut pikeun ngurangan biaya produksi.Jumlah sabenerna lambar nyaeta ≤80 lembar.Ukuran hampang cooling evaporative misalna bakal ngurangan sanggeus dipaké pikeun hiji periode waktu, bakal ngahasilkeun gap badag di tengah disiapkeun témbok curtain baseuh.Perlu nengetan langkung seueur nalika nguapkeun pad pendingin.

3. Nyerep cai

Pad cooling kualitas luhur teu ngandung surfactant, nyerep cai alami, difusi gancang jeung efisiensi lila-langgeng.Hiji tetes cai bisa diffused dina 4 ~ 5 detik.Nyerep cai standar industri internasional nyaéta 60 ~ 70mm / 5min atanapi 200mm / 1.5hour.Ieu kudu dicatet di dieu yén loba pabrik make kertas bubur didaur pikeun ngahasilkeun , Nyerep cai sarta hirup jasa tina kertas dihasilkeun ku kertas didaur jauh kirang ti dihasilkeun ku kertas atah Jiamusi.

Urang tiasa ningali résistansi sareng perméabilitas anu langkung handap tina transmisi cahaya tina pad penyejukan evaporative, anu hartosna pad penyejukan evaporative gaduh perméabilitas hawa anu saé sareng harta baseuh, anu tiasa mastikeun cai merata baseuh sadayana témbok pad cooling.Desain tilu diménsi nyadiakeun aréa permukaan évaporasi keur bursa panas cai jeung hawa, kalawan résistansi cai tinggi jeung rasio évaporasi badag.

4. Kesesuaian

Model hampang cooling evaporative utamana ngawengku 7090, 6090 jeung 5090, jangkungna corrugation pakait, nyaeta, liang sayang madu diaméterna 7mm, 6mm, 5mm;sudut corrugation nyaeta 45 derajat + 45 derajat.Sacara umum, jinis 7090 disarankeun pikeun rohangan anu lebu ageung sareng kualitas cai anu goréng.Tipe 5090 disarankeun pikeun lingkungan kalayan kualitas cai anu saé sareng kirang lebu sareng alat mékanis.
Ketebalan bantalan pendingin evaporative nyaéta 10 cm, 15 cm, 20 cm, sareng 30 cm.Ketebalan 10 cm sareng 15 cm anu paling seueur dianggo.ukuran séjén bisa ngaropéa.
Warna hampang cooling evaporative rupa-rupa: coklat, héjo, konéng, hideung, jeung sajabana, Warna primér coklat anu paling loba dipaké.Pikeun curing warna semprot single-sided, éta ngaronjatkeun shortcomings tina curtains baseuh tradisional, kayaning karuksakan gampang tur meresihan permukaan pikaresepeun.Cai mibanda kakuatan tinggi sarta lalawanan dampak kuat.Kalayan prosés khusus, éta sacara efektif tiasa ngahambat kamekaran baktéri sareng ganggang.Nalika milih warna semprot sisi tunggal, tanyakeun ka produsén ngeunaan jero nyemprot, anu umumna 2-3cm.


waktos pos: Mar-22-2022