Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Warta

  • Tujuh Tips Pikeun Manjangkeun Umur Kipas Pad Cooling

    Tujuh Tips Pikeun Manjangkeun Umur Kipas Pad Cooling

    Kipas pad cooling gaduh umur jasa anu panjang, pendinginan anu luhur sareng efisiensi ventilasi, sareng mangrupikeun kaayaan anu pangsaéna pikeun dianggo kipas pad cooling.Ngawasaan 7 metodeu ieu tiasa ngabantosan anjeun manjangkeun umur jasa kipas pad cooling.1.Pilih-kualitas luhur cooling Pad: Henteu ngan panas tra...
    Maca deui
  • Métode pangropéa tina kipas knalpot

    Métode pangropéa tina kipas knalpot

    Kipas knalpot nyaéta pamakéan jangka panjang pakakas listrik, fungsi utama pikeun ngajawab masalah ventilasi kapaksa, haseup knalpot, knalpot lebu jeung ventilasi goréng lianna tina workshops badag.Kualitas alus tur pangropéa alus tur beberesih ogé bisa ngajaga fans knalpot. sareng maksimalkeun efekna...
    Maca deui
  • Kumaha ngartos parameter motor kipas knalpot

    Kumaha ngartos parameter motor kipas knalpot

    kipas knalpot mangrupakeun tipe anyar-hemat énergi jeung ventilasi ramah-lingkungan jeung alat cooling, nu utamana dipaké pikeun ngajawab masalah ventilasi goréng, kayaning suhu luhur, stuffy, haseup jeung bau, lebu jeung sajabana Popular disebut kipas knalpot badag. nyaeta, salah sahiji jenis kipas badag kalayan nutup ...
    Maca deui
  • Pancegahan pikeun pamasangan cooler hawa

    Pancegahan pikeun pamasangan cooler hawa

    coolers hawa ogé conditioners hawa ramah lingkungan, conditioners hawa cai, conditioners hawa evaporative, jsb, ngan béda nelepon.Coolers hawa loba dipaké dina manufaktur, peternakan jeung widang lianna.Kumaha cara masang sareng pancegahan naon anu kedah dilaksanakeun salami instalasi ...
    Maca deui
  • 5 fungsi utama cooling pads

    5 fungsi utama cooling pads

    Pad cooling ieu tiis ku cai.Dina sirkulasi cai, éta éféktif bisa ningkatkeun kalembaban hawa, instan niiskeun hawa sarta nyieun lingkungan fresher.The fungsi cooling Pad bisa diringkeskeun pikeun 5 titik: 1. efisiensi tinggi jeung hemat energi The knalpot kipas kalawan . ..
    Maca deui
  • Kumaha mendesain ongkos ventilasi bengkel?

    Kumaha mendesain ongkos ventilasi bengkel?

    Ventilasi bengkel mangrupikeun masalah anu penting, janten standar naon anu dianggo pikeun ngukur ventilasi bengkel?Urang teu bisa ngan ngandelkeun rarasaan manusa jeung estimasi buta.Cara ilmiah nyaéta ngitung tingkat ventilasi hawa di bengkel.Kumaha ngarancang beurit ventilasi ...
    Maca deui
  • 7 alesan pikeun milih coolers hawa evaporative

    7 alesan pikeun milih coolers hawa evaporative

    7 alesan: 1. Investasi lemah sareng efisiensi tinggi: Pasang AC sentral jeung cooler hawa evaporative di wewengkon sarua, total investasi tina cooler hawa evaporative nyaeta 3/5 tina AC sentral.2. Konsumsi kakuatan low, ngan 1 kw / h: Inst ...
    Maca deui
  • Opat Titik Perhatian Utama Dina Mésér Bantalan Evaporative Cooling

    Opat Titik Perhatian Utama Dina Mésér Bantalan Evaporative Cooling

    Pad cooling evaporative nyaéta struktur sayang madu jeung dihasilkeun ku kertas atah.Prosés produksi meureun sizing, drying, mencét corrugated, shaping, gluing, curing, slicing, grinding jeung saterusna.Di handap ieu Nantong Yueneng Hemat Energi sareng Pemurnian E...
    Maca deui
  • Tujuh precautions pikeun pangropéa cooling Pad evaporative cai

    Tujuh precautions pikeun pangropéa cooling Pad evaporative cai

    Sistem cooling pad cooling evaporative kalawan kipas knalpot (kipas tekanan négatip) beuki loba tampi ku mayoritas pamaké kusabab ongkos input low sarta operasi ultra-low cost.The kipas knalpot (kipas tekanan négatip) jeung sistem cooling teu perlu teuing atuh...
    Maca deui
  • Kumaha pikeun niiskeun bengkel panas sareng bau dina usum panas

    Kumaha pikeun niiskeun bengkel panas sareng bau dina usum panas

    Dina usum panas panas, bengkel kawilang katutup tanpa AC sentral pisan muggy.Karyawan kesang di dinya, anu sacara serius mangaruhan efisiensi produksi sareng sumanget tanaga gawé.Kumaha urang tiasa ngirimkeun suhu anu luhur di bengkel sareng ...
    Maca deui