Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Galvanized pigura ledakan-bukti kipas knalpot pikeun knalpot haseup bengkel

Katerangan pondok:

Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
Tempat aplikasi: bengkel kalayan sarat khusus.
bahan pigura: lambar galvanized / 304 stainless steel pilihan
Bahan sabeulah kipas: stainless steel
Ukuran: 900 * 900 * 380mm
Kakuatan: 550w (motor tahan ledakan)
Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
Métode instalasi: témbok
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: ce
Garansi: sataun
Jasa saatos-jualan: Rojongan online
Modeu sambungan motor: sabuk drive


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:

1, Bahan pigura luar kipas nyaeta pilihan: lambar galvanized, 201 stainless steel, 304 stainless steel.
2, Ledakan-bukti kipas tekanan négatip utamana cocog pikeun lingkungan gas kaduruk tur ngabeledug, lingkungan lembab jeung kasar.Kinerja ngabeledug-bukti anu dipercaya, volume hawa ageung sareng bising rendah.
3. Ukuran kipas tiasa disaluyukeun
4, The kipas sabeulah dijieun ku hiji-waktos stamping tina kapang, nu geulis tur awét.Desain bentuk sabeulah husus ensures volume hawa badag tur euweuh deformasi.
5, ledakan-bukti kelas Exd II BT4 ledakan-bukti motor, awét sarta kuat, panyalindungan motor kelas IP 55, insulasi kelas: F kelas.
6, The aluminium kabayang jeung sudut sabeulah dijieunna tina aluminium alloy magnésium, kalawan beurat hampang, kateguhan alus, sarta henteu gampang ruksak.

Harti Ledakan-bukti Kelas Exd II BT4:

Harti alat-alat tahan ngabeledug: alat-alat listrik nu moal ngabalukarkeun ignition di lingkungan ngabeledug sabudeureun dina kaayaan nu tangtu.
Produk tahan ledakan gaduh kelas tahan ledakan, sareng bentuk tahan ledakan sareng kaayaan produk tiasa ditingali tina kelas tahan ledakan.Contona, tingkat ledakan-bukti Exd II BT4 digambarkeun di handap.
Conto: Tanda tahan ledakan
d: Bentuk ledakan-buktina nyaéta jinis flameproof.Aya tipe IA jeung IB intrinsik aman;Ningkatkeun jinis kaamanan E;Minyak kaeusi o;Keusik ngeusian kapang Q;Tuang sarta sealing tipe m;Jinis komposit (contona, de kombinasi mindeng dipaké pikeun kotak distribusi ledakan-bukti).
II: Ngarujuk kana alat listrik kelas II ngabeledug.Jenis alat listrik tahan ngabeledug ieu cocog pikeun lingkungan gas ngabeledug sanés kecuali tambang batubara.(Tambang batubara nyaéta Kelas I).Aya ogé kelas III: alat-alat listrik pikeun atmosfir lebu ngabeledug iwal tambang batubara.Kelas IIIA: flocs ngalayang gampang kaduruk;Kelas IIIB: lebu non-conductive;Kelas IIIC: lebu konduktif.
B: Kelas IIB gas.Aya ogé sasmita IIC sareng IIA.Kelas IIC nyaéta tingkat pangluhurna sarta bisa dilarapkeun ka duanana IIA jeung IIB.Level IIB tiasa diterapkeun ka Level IIA.Tapi tingkat handap teu tiasa dilarapkeun ka tingkat luhur.
T4: Grup suhu nyaéta T4, sareng suhu permukaan maksimum alat-alatna kirang ti 135 ° C.


  • saméméhna:
  • Teras: