Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Kipas Angin

  • 1460mm Frp Material industry exhaust fan for large space workshop

    1460mm Frp Bahan kipas knalpot industri pikeun workshop spasi badag

    Jenis: kipas aliran Axial
    Aplikasi: Bengkel sareng Peternakan Unggas
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan pigura: FRP
    Bahan sabeulah: FRP
    Bahan Louver: PVC
    Pamasangan: Tembok / siling dipasang
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1460 * 1460 * 590mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    sambungan motor: Direct Girang

  • Chicken farm 50 inch butterfly cone fan

    Ladang hayam 50 inci kipas congcot kukupu

    Lapisan séng pigura lambar galvanized sadia dina 180g / m2 na 275g / m2, bahan lambar Galvanized pikeun nyegah karat.
    Manjangkeun sungut bel dirancang pikeun ngaronjatkeun tekanan knalpot
    Aliran hawa badag, geulis tur awét

    Jenis: kipas knalpot aliran Axial
    Aplikasi: peternakan hayam (peternakan broiler, peternakan lapisan)
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan rangka: Lambaran Galvanis
    Bahan sabeulah: stainless steel
    Pamasangan: Dipasang dina témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1375 * 1375 * 1375mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    Sambungan motor: Beubeur Drive

  • YNH-800 exhaust fan used for ventilation

    YNH-800 exhaust fan dipaké pikeun ventilasi

    1, Pigura luar dijieunna tina lambar galvanized hot-dip
    2, The kipas sabeulah dijieunna tina stainless steel, nu awét
    3, noise Low, aliran hawa badag, operasi stabil sarta dipercaya.
    4,-kinerja tinggi jeung standar nasional 100% motor kawat tambaga.
    Jenis: kipas knalpot aliran Axial
    Aplikasi: Rumah Kaca, Bengkel, Ladang
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan rangka: Lambaran Galvanis
    Bahan sabeulah: stainless steel
    Pamasangan: Dipasang dina témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 800 * 800 * 380mm
    kakuatan: 370w
    Tegangan: 3 fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    Sambungan motor: Belt Drive, Direct Drive opsional

  • 1000mm 36-inch high air volume farm Stainless steel exhaust fan

    1000mm 36 inci volume hawa tinggi tegalan kipas knalpot stainless steel

    Ngajalankeun mulus, awét, konsumsi low, anti karat, anti korosi

    Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
    Aplikasi: Produk seueur dianggo dina: rumah kaca tatanén, peternakan, pepelakan industri.
    bahan pigura: 304 stainless steel
    Bahan sabeulah kipas: 304 stainless steel
    Ukuran: 1000 * 1000 * 400mm
    kakuatan: 550w
    Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
    Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
    Métode instalasi: témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: ce
    Garansi: sataun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Modeu sambungan motor: sabuk drive, drive langsung (opsional)

  • 40 inch stainless steel industrial exhaust fan and poultry house ventilator

    40 inci kipas knalpot industri stainless steel sarta ventilator imah jangjangan

    Ngajalankeun Lancar; Awét; Konsumsi Rendah; Anti karat, Anti korosi;

    Jenis: kipas aliran Axial
    Aplikasi: imah kaca tatanén, peternakan, pabrik jeung widang lianna.
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan pigura: 304 stainless steel
    Bahan sabeulah: 304 stainless steel
    dipasang: témbok dipasang
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1100 * 1100 * 400mm
    kakuatan: 750W
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    Sambungan motor: Belt Drive, Direct Drive

  • 50 inch  high quality 304 stainless steel push-pull exhaust fan

    50 inci kualitas luhur 304 stainless steel push-tarikan kipas knalpot

    304 stainless steel langkung tahan karat sareng awét
    Volume hawa badag pikeun minuhan sarat pamakéan Anjeun

    Parameter produk:
    Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
    Ukuran: 1380 * 1380 * 450mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
    Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
    Modeu sambungan motor: sabuk drive
    Métode instalasi: témbok
    bahan pigura: 304 stainless steel
    Bahan sabeulah kipas: 304 stainless steel
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: ce
    Garansi: sataun
    Métode saatos jual: online
    Tempat aplikasi: sagala jinis imah jangjangan

  • 1380mm/50in industrial exhaust fan for workshops, greenhouses, farms

    1380mm / 50in kipas knalpot industri pikeun bengkel, rumah kaca, kebon

    Jilid Udara Badag; Kuat; Pikeun pigura, bahanna opsional: lambar galvanis, lambar galvanis aluminium, 201 stainless steel sareng 304 stainless steel.

    Jenis: kipas knalpot aliran Axial
    Aplikasi: imah kaca tatanén, workshop jeung widang lianna.
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan rangka: Lambaran Galvanis
    Bahan sabeulah: stainless steel
    Pamasangan: Dipasang dina témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1380 * 1380 * 380/400mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    sambungan motor: Beubeur Drive, Direct Drive Pilihan

  • 50-inch butterfly Cone Exhaust fan for Pig Farm

    50-inci kukupu Cone kipas knalpot pikeun Babi Ladang

    Jenis: kipas aliran Axial
    Aplikasi: peternakan babi, peternakan hayam
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan pigura: FRP
    Bahan agul: FRP / tuang aluminium / nilon pilihan
    Bahan Louver: PVC
    Pamasangan: Dipasang dina témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1460 * 1460 * 1245mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50hz / 60hz
    sambungan motor: Direct Drive, Belt Drive Opsional

  • 50 inch push-pull ventilation and exhaust fans for broiler farms

    50 inci ventilasi push-tarikan jeung kipas knalpot pikeun peternakan broiler

    Volume hawa badag;275g/㎡ Séng palapis;

    Aplikasi: Broiler Breeding House / Lapisan Breeding House
    Jenis Arus Listrik: AC
    Bahan rangka: Lambaran Galvanis
    Bahan sabeulah: stainless steel
    Pamasangan: Dipasang dina témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 Taun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Ukuran: 1380 * 1380 * 450mm
    kakuatan: 1100w
    Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    sambungan motor: Beubeur Girang

  • 600mm warehouse small exhaust fan

    600mm gudang kipas knalpot leutik

    1. Pigura luar nyaéta sadia dina lambar galvanized na 304 stainless steel
    2. The kipas sabeulah dijieunna tina 3-wilah stainless steel, nu awét
    3. Ukuran leutik jeung beurat leutik, cocog pikeun ventilasi jeung knalpot dina spasi leutik
    Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
    bahan pigura: 304 stainless steel / lambar galvanized pilihan
    Bahan sabeulah kipas: stainless steel
    Ukuran: 600 * 600 * 320mm
    kakuatan: 370w
    Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
    Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
    Métode instalasi: témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: ce
    Garansi: sataun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Métode sambungan motor: drive langsung

  • Galvanized frame explosion-proof exhaust fan for workshop smoke exhaust

    Galvanized pigura ledakan-bukti kipas knalpot pikeun knalpot haseup bengkel

    Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
    Tempat aplikasi: bengkel kalayan sarat khusus.
    bahan pigura: lambar galvanized / 304 stainless steel pilihan
    Bahan sabeulah kipas: stainless steel
    Ukuran: 900 * 900 * 380mm
    Kakuatan: 550w (motor tahan ledakan)
    Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
    Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
    Métode instalasi: témbok
    Tempat Asal: Nantong, Cina
    Sertifikasi: ce
    Garansi: sataun
    Jasa saatos-jualan: Rojongan online
    Modeu sambungan motor: sabuk drive