Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Tembok cooling evaporative pikeun imah kaca, kebon

Katerangan pondok:

1, Pigura sadia dina alloy aluminium, stainless steel, baja galvanized, sarta baja plastik.
2. Bentuk unik tina ripple, kakuatan tinggi, euweuh deformasi, sarta awét.
3. Ukuran disesuaikan


Rincian produk

Tag produk

Keunggulan Evaporative Cooling Pad:

1, The ketebalan tina YUENENG evaporative cooling Pad nyaeta 100-150mm, lebar umumna 600mm / 750mm, sarta jangkungna tina 1000-2400mm.Pikeun pigura, pastikeun yén bantalan evaporative caket babarengan pikeun ngabentuk bantalan konstan kalayan jangkungna sareng panjang anu diperyogikeun.Pad évaporasi dijieunna tina kertas selulosa husus sarta impregnated kalawan uyah anti korosi leyur, curing jenuh na agén wetting.Éta henteu meryogikeun wadah kawat atanapi bahan pendukung anu sanés. Buffering diatur ku sababaraha bagian tina pigura.
2, The kertas corrugated adopts spasi téhnologi cross-linking, kalawan nyerep cai tinggi, résistansi cai, résistansi mildew sarta hirup layanan panjang.
3, aréa évaporasi badag, efisiensi cooling nepi ka 80%.
4, Produk nyerep cai sacara alami, kalayan laju penetrasi gancang sareng pangaruh anu langgeng.
5, produk nu teu ngandung fénol jeung bahan kimia lianna nu irritating kana kulit.Éta aman, hemat energi, ramah lingkungan, ékonomi, sareng awét.
6, stainless steel, lambar galvanized jeung pigura alloy aluminium pilihan.

Prinsip Kerja:

湿帘墙2743
湿帘墙2740

Aplikasi:

Peternakan sareng peternakan: peternakan hayam, peternakan babi, peternakan sapi, peternakan sareng peternakan, jsb.
Rumah kaca sareng hortikultura: neundeun sayuran, bumi siki, kebon kembang, penanaman jamur jarami, jsb.
Cooling industri: cooling pabrik jeung ventilasi, humidification industri, tempat hiburan, pre-coolers, unit penanganan hawa, jsb

Pancegahan instalasi:

images12
QQ图片20220330162606
images14
QQ图片20220330162528
images13
images9
images17
images13

Palanggan Dear:

Anu mimiti, hatur nuhun pisan pikeun milih YUENENG cooling pad wall!Dina raraga pikeun mastikeun operasi normal tina cooling Pad sanggeus instalasi, urang kudu nengetan titik handap salila instalasi:

1. Nalika masang témbok pad cooling, mangga pastikeun témbok Pad dina posisi horizontal.Nyarankeun ngagunakeun tingkat infra red pikeun nyegah sababaraha tempat kertas teu wetted ku cai, nu bakal mangaruhan pangaruh pamakéan;

2. Saatos ngalereskeun témbok pad cooling, ngégél gap sabudeureun kalawan agén foaming pikeun mastikeun euweuh gap;

3.After pamasangan témbok cooling Pad tur disambungkeun ka pipa pompa cai, eta disarankeun pikeun masang klep régulasi (bisa nyaluyukeun inflow cai) dina pipe inlet cai utama jeung cabang pipe inlet cai unggal cooling Pad.


  • saméméhna:
  • Teras: