Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Cooling Pad

  • Single side black/green cooling pad

    Hiji sisi hideung / cooling Pad héjo

    Iklim anu panas pisan sareng garing pisan tiasa ngabahayakeun ternak, pepelakan, sareng produktivitas manusa.Penyejukan evaporative parantos kabuktosan janten salah sahiji metode anu paling dipercaya sareng ekonomis pikeun ngajaga suhu sareng kalembaban anu optimal.
    Prosés bursa hawa-kalembaban antara cai jeung hawa: Kusabab suhu cai leuwih handap suhu hawa exhausted ti luar ka jero workshop, evaporating cai bakal nyerep panas hawa sarta nyieun cai hotter, sabalikna hawa janten cooler jeung asor dina hawa naek suitalbly.

  • Model 7090 Poultry Greenhouse Evaporative Air Cooling Pad

    Modél 7090 Sato jangjangan Tangkuban Parahu Evaporative Air Cooling Pad

    Pad cooling dijieunna tina kertas selulosa jeung dirancang husus pikeun imah jangjangan nyadiakeun cooling maksimum di imah jeung ngurangan hawa di imah jeung ngajaga suhu diperlukeun standar di imah jangjangan.
    Pad cooling diuji sareng jenuh efektif antara 60-98 sareng tiasa dihontal gumantung kana laju sareng jero pad pendingin.
    Ngagunakeun éfék cooling alam évaporasi pikeun merangan dips musiman dina produksi disababkeun ku stress panas.Média cai sélular anu épéktip tiasa ngirangan suhu dugi ka 20 derajat gumantung kana kaayaan suhu sareng kalembaban di daérah éta.
    Dijieunna tina kertas bubur asli
    Nyerep cai anu luhur
    Alus efisiensi cooling evaporative
    Ukuran ngaropéa

  • 6090/5090 Evaporative Cooling Pad for Air Cooler

    6090/5090 Evaporative Cooling Pad pikeun Air Cooler

    Nyerep cai anu luhur
    Alus efisiensi cooling evaporative
    Leuwih ramah lingkungan, euweuh bau aneh
    1. Jangkungna corrugation nyaeta 5mm / 6mm / 7mm, sarta sudut nyaeta 45 * 45 °.
    2. 3 rupa kujang pilihan: 5090, 6090, 7090.
    3. Ukuran husus pikeun cooler hawa industri: jangkungna 670 * 770 * 100mm, 870 * 770 * 100mm, 870 * 870 * 100mm.
    4. Sakur ukuran séjén ngarojong kustomisasi.

  • Evaporative cooling pad wall for greenhouses, farms

    Tembok cooling evaporative pikeun imah kaca, kebon

    1, Pigura sadia dina alloy aluminium, stainless steel, baja galvanized, sarta baja plastik.
    2. Bentuk unik tina ripple, kakuatan tinggi, euweuh deformasi, sarta awét.
    3. Ukuran disesuaikan

  • Plastic evaporative cooling pads for greenhouses, breeding houses

    Pad cooling evaporative palastik pikeun imah kaca, imah beternak

    1, The palastik evaporative cooling hampang téh struktur sayang madu jeung dihasilkeun ku suntik molding tina plastik aslina, sarta efisiensi cooling evaporative leuwih ti 85%;
    2, Pad cooling kertas tradisional teu gampang pikeun ngabersihan, gampang deform, tipe plastik bisa meresihan tekanan tinggi, teu shrinkage, euweuh deformasi, hirup layanan panjang; Ieu bisa ngagunakeun leuwih ti 10 taun.Dibandingkeun sareng pad penyejukan kertas, teu kedah sering-sering ngagentos pad pendingin, sareng ngahémat waktos sareng tenaga kerja.
    3, résistansi cai High, résistansi mildew, anti runtuhna, anti manuk pecking.
    4, bahan Ieu lalawanan ka korosi, jadi bisa ngagunakeun disinféktan dina cai.
    5. Gampang beberesih.Kertas cooling Pad teu bisa mupus gampang, tapi urang bisa make gun cai pikeun ngabersihan pad cooling palastik, sahingga tetep beresih jeung ventilasi alus.
    6, Henteu aya alérgi dina pad pendingin plastik, sareng saé pisan pikeun lingkungan.
    7, difusi Fast, kinerja lila-langgeng, euweuh zat ngabahayakeun pikeun awak manusa, héjo, ramah lingkungan tur ekonomis;
    8, Ukuran bisa ngaropéa.