Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Inlet hawa

  • Livestock poultry farm side wall air inlets

    Inlet hawa sisi témbok peternakan jangjangan

    1. Cocog jeung skala badag tegalan hayam salaku alat ventilasi éféktif pikeun ngurangan tempreture jeung nyegah panyakit di jero coop hayam.
    2. Bisa langsung dipasang dina témbok sisi.
    3. Dijieunna tina palastik rékayasa kualitas alus teuing ku suntik molding pikeun dénsitas luhur sarta firmness.
    4. bahan baku tahan UV ditambahkeun pikeun pangabisa anti sepuh kuat, hirup layanan panjang, sealing hadé tur fléksibel kabuka, kalawan net anti manuk.
    5. Springs baris ganda ngajamin sealing hadé.