Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Hawa tiis

  • 18000m³/h Industrial Evaporative Air Cooler Fan

    18000m³ / h Industrial Evaporative Air Cooler Fan

    Investasi rendah, efisiensi tinggi (ngan 1/8 comsumption dibandingkeun sareng AC sentral tradisional);
    Bisa tukeur jeung curhat hawa bécék, stuffy jeung bau ti jero;
    Énergi Hemat sareng Ramah Lingkungan, henteu ngandung Freon;
    Volume hawa: 18000m³ / h
    Wewengkon aplikasi: 80-120㎡/set
    kakuatan: 1.1KW/1.5KW
    Tegangan: 380V / 220V / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Jenis kipas: Fan Aliran Axial
    Konsumsi cai: 20-25Kg / h
    Noise: 75 (dB)
    Diménsi outlet (L * W): 670X670mm
    Ukuran (L * W * H): 1080 * 1080 * 950mm

  • Portable Industrial Cooling Air Cooler

    Portabel Industrial Cooling Air Cooler

    Investasi rendah, efisiensi tinggi (ngan 1/8 comsumption dibandingkeun sareng AC sentral tradisional);
    Bisa tukeur jeung curhat hawa bécék, stuffy jeung bau ti jero;
    Énergi Hemat sareng Ramah Lingkungan, sabab henteu nganggo refrigerant kimiawi sapertos Freon;
    Volume hawa: 18000m³ / h
    Wewengkon aplikasi: 80-120㎡/set
    kakuatan: 1.1KW/1.5KW/2.2KW
    Tegangan: 380V / 220V / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Jenis kipas: Fan Aliran Axial
    Noise: 70-80(dB)
    Ukuran outlet hawa host: 670X670mm
    Ukuran outlet saluran: 650 * 450mm
    Ukuran (L * W * H): 1080 * 1080 * 1250mm

  • 22000m³/h 2.2kw industrial evaporative air cooler mounted on the window

    22000m³ / h 2.2kw industri evaporative hawa cooler dipasang dina jandela

    Prinsip kerja tina cooler hawa: Éta ngagunakeun prinsip évaporasi cai sareng nyerep panas pikeun niiskeun.Geus loba dipaké dina kahirupan sapopoé urang.Nalika urang nangtung di pantai, urang ngarasa tiis pisan.Nalika cai diterapkeun kana beungeut kulit, karasa tiis pas niupan.Ieu évaporasi cai.Dina prosés nyerep panas dina hawa, suhu hawa turun.Prinsip cooling tina cooler hawa nyaéta ngagunakeun fenomena alam ieu ngagabungkeun téhnologi tinggi jeung téhnologi refrigeration evaporative langsung pikeun ngembangkeun susunan cooling, ventilasi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan.Sadaya-dina-hiji cooler hawa.

    Volume hawa: 22000m³ / h
    Wewengkon aplikasi: 120-200㎡/set
    kakuatan: 2.2KW
    Tegangan: 380V / 220V / Disesuaikeun
    Frékuénsi: 50Hz/60Hz
    Jenis kipas: Fan Aliran Axial
    Konsumsi cai: 25-30Kg / h
    Noise: 80 (dB)
    Diménsi outlet (L * W): 670X670mm
    Ukuran (L * W * H): 1080 * 1080 * 1150mm