Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Tentang Kami

Nantong Yueneng Energy Saving Purification Equipment Co., Ltd.

Kami produsén profésional tina ventilasi, cooling, humidification jeung alat pemanasan.Kami mangrupikeun perusahaan kontrol suhu profésional anu ngahijikeun desain profésional, produksi, penjualan, sareng jasa saatos penjualan, kalayan pangalaman langkung ti 15 taun dina industri ventilasi sareng penyejukan.

Dimana Urang

Pausahaan urang diadegkeun dina 2008. Pausahaan ieu lokasina di Kota Rugao, Propinsi Jiangsu, nu katelah "Kampung asal umur panjang" di Cina.Pabrik nyertakeun aréa kira-kira 15.000 méter pasagi sarta ngabogaan leuwih ti 100 pagawé.Parabot manufaktur ngawengku: mesin motong laser, mesin motong plasma, mesin shearing CNC, mesin bending, mesin punching, mesin las listrik, parabot balancing dinamis, mesin gluing, mesin motong kertas, mesin corrugating, single-sapotong mesin curing, piring nyieun mesin. , oven, mesin sawing speed tinggi / low, jsb.

about10

Naon Urang Laksanakeun

Produk Utama kami nyaéta: kipas knalpot jangjangan, kipas knalpot industri, kipas knalpot rumah kaca, kipas cooler hawa, AC cai, pad pendingin evaporative, manaskeun hawa sareng inlet.Various produk kalayan spésifikasi lengkep, sadayana aya dina kualitas anu saé (kalayan sertifikasi CE. ).Langkung enegy nyimpen sarta geus meunang pujian unanimous ti konsumén di industri.produk urang geus diékspor ka leuwih ti 30 nagara kawas Asia, Éropa, Amérika, Asia Tenggara jeung saterusna.

about1
about2
about3
about4

Produk kami seueur dianggo dina peternakan ternak, rumah kaca, bengkel industri, perlindungan lingkungan sareng industri sanésna.Urang adhering kana kawijakan manajemén kualitas kahiji, reputasi kahiji, manajemén-berorientasi, sarta jasa-berorientasi, nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa kualitas luhur.

about9
about5
about6
about7

Budaya Perusahaan

yj

Misi YN

Janten Realistis sareng Pragmatis

Bagikeun Harmoniously

Ngawula ka Klién

Kauntungan Karyawan

sm

Visi YN

Ngawangun Brand Global Kipas dina Industri Kontrol Suhu

vl

Nilai-nilai

Héjo, Énergi Hemat Perlindungan Lingkungan

Integritas, Antusiasme sareng Prestasi

zf

Yueneng Stype

Ngubaran Gawé: Hardwroking

Ngubaran Perusahaan: Kasatiaan

Ngubaran Diri: Percaya diri

fz

Prinsip Manajemén

Kualitas Kahiji

Reputasi Kahiji

Berorientasi Manajemén

Service Hormat