Wilujeng sumping di situs wéb kami!

600mm gudang kipas knalpot leutik

Katerangan pondok:

1. Pigura luar nyaéta sadia dina lambar galvanized na 304 stainless steel
2. The kipas sabeulah dijieunna tina 3-wilah stainless steel, nu awét
3. Ukuran leutik jeung beurat leutik, cocog pikeun ventilasi jeung knalpot dina spasi leutik
Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
bahan pigura: 304 stainless steel / lambar galvanized pilihan
Bahan sabeulah kipas: stainless steel
Ukuran: 600 * 600 * 320mm
kakuatan: 370w
Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
Métode instalasi: témbok
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: ce
Garansi: sataun
Jasa saatos-jualan: Rojongan online
Métode sambungan motor: drive langsung


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan Evaporative Cooling Pad:

Efisiensi Maksimum: Cooling Pad dirancang pikeun nyadiakeun permukaan kontak maksimum antara hawa jeung cai.Permukaan masif sapertos kitu ngamungkinkeun pangaruh cooling sareng humidification optimal tina évaporasi.
Kasegaran Maksimum: Cooling Pad tindakan minangka saringan alami anu ngabersihkeun hawa asup.Sudut suling dirancang taliti ngarahkeun cai ka arah duanana inlet hawa sarta sisi outlet;caina lajeng intrinsik flushes jauh lebu, ganggang, sarta mineral numpuk dina surfaces évaporasi.
Daya Tahan Maksimum: Pad Cooling didamel tina kertas selulosa khusus anu diresapi ku sanyawa kimia anu teu larut pikeun ngawétkeun umur kerja anu panjang dina sistem anjeun.
Kateguhan Maksimum: Cooling Pad, kalayan cai anu nyéépkeun getih sareng nyikat biasa, tiasa dianggo dina kaayaan cai sareng hawa anu teu sampurna.
Long lasting, nyadiakeun éfék cooling optimum.
Dijieunna tina bahan Selulosa Husus sareng sanyawa kimia.
Jieun permukaan lemes di luar pikeun nyegah tumuwuhna fungi.
Gampang pikeun ngabersihan ku sikat permukaan pikeun ngaleungitkeun mineral anu disimpen ku cai.
Wewengkon permukaan badag nyadiakeun cooling optimum jeung éfék humidification tina évaporasi.

Prinsip Kerja:

Kipas knalpot dumasar kana prinsip pendinginan konveksi hawa sareng ventilasi tekanan négatip.Ieu mangrupakeun jenis inhalation alam hawa seger ti sisi sabalikna ti situs instalasi --- panto atawa jandela, sarta knalpot hawa sultry gancang kaluar ti kamar.Sagala masalah sareng ventilasi goréng tiasa dilereskeun.Pangaruh cooling sarta ventilasi bisa ngahontal 90% -97%.

Pamakéan kipas knalpot

Pikeun ventilasi: dipasang di luar jandela bengkel pikeun ngaluarkeun hawa sareng nimba gas bau.
Paké kalawan cooling hampang: Hal ieu dipaké pikeun niiskeun handap workshop.Dina usum suhu luhur dina usum panas, cooling Pad-negatip sistem kipas tekanan bisa ngurangan suhu bengkel anjeun ka ngeunaan 30 °C, sarta aya asor tangtu.
Paké kalawan coolers hawa: Hal ieu ogé dipaké pikeun ventilasi jeung cooling di bengkel sarta accelerating sirkulasi jeung difusi hawa tiis bari nyapekeun hawa panas di rohangan.

Lingkup Aplikasi tina Exhaust Fan:

A. Ieu cocog pikeun bengkel kalawan suhu luhur atawa bau aneh: kayaning pabrik perlakuan panas, pabrik casting, pabrik plastik, pabrik profil aluminium, pabrik sapatu, pabrik kulit, pabrik electroplating, percetakan jeung pabrik dyeing, rupa-rupa pabrik kimia.
B. lumaku pikeun usaha-intensif kuli: kayaning pabrik garment, rupa bengkel assembly, sarta warnet Internet.
C. Ventilasi sareng pendinginan rumah kaca hortikultura sareng kebon ternak.
D. Ieu hususna cocog pikeun tempat nu peryogi cooling sarta humidity.Such tangtu katun spinning pabrik, pabrik woolen, pabrik hemp spinning, pabrik tenun, pabrik serat kimiawi, pabrik nyulam Lungsi, pabrik texturing, pabrik nyulam, pabrik sutra, pabrik kaos kaki. jeung pabrik tékstil séjén.
E. Paké forwarehouses, wewengkon logistik.

Parameter Téknis

Modél NO. YNN-600
Diménsi: jangkungna * lebar * ketebalan (mm) 600*600*320
Diaméter agul (mm) 500
Laju motor (rpm) 1400
Volume hawa (m³/h) 8000
Noise desibel (dB) 68
Daya (w) 370
tegangan dipeunteun (v) 380

Pancegahan instalasi:

mmexport1591672121585
mmexport1591672114477

Palanggan Dear:

Anu mimiti, hatur nuhun pisan pikeun milih kipas YUENENG!Dina raraga pikeun mastikeun operasi normal tina kipas, urang kudu nengetan titik handap salila instalasi:
1. Nalika masang kipas, mangga pastikeun kipas dina posisi horizontal, sarta eta disarankeun pikeun ngagunakeun tingkat infra red;
2. Sisi jero (samping net pelindung) kipas nyaeta siram jeung témbok jero pikeun mastikeun yén liang drainase jeung dewan pangropéa removable kipas aya dina luar tembok luar, nu merenah pikeun pangropéa;
3. Saatos kipas ditempatkeun dina liang, nyelapkeun ngaganjel kai kana celah luhureun kolom tengah, sarta tungtungna eusian gap kalawan foaming agén (teu dianjurkeun ngagunakeun bubuk langsung beton pikeun nyegah deformasi Tonjolan tina kipas disababkeun ku ékspansi termal tina beton nu bakal mangaruhan pamakéan);
4. Dina raraga nyegah motor ti ngaduruk kaluar alatan leungitna fase atawa overload, eta disarankeun pikeun masang breakers dina sirkuit kontrol kipas (Chint, Delixi, Schneider jeung merek sejen).


  • saméméhna:
  • Teras: