Wilujeng sumping di situs wéb kami!

50 inci ventilasi push-tarikan jeung kipas knalpot pikeun peternakan broiler

Katerangan pondok:

Volume hawa badag;275g/㎡ Séng palapis;

Aplikasi: Broiler Breeding House / Lapisan Breeding House
Jenis Arus Listrik: AC
Bahan rangka: Lambaran Galvanis
Bahan sabeulah: stainless steel
Pamasangan: Dipasang dina témbok
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: CE
Garansi: 1 Taun
Jasa saatos-jualan: Rojongan online
Ukuran: 1380 * 1380 * 450mm
kakuatan: 1100w
Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
Frékuénsi: 50Hz/60Hz
sambungan motor: Beubeur Girang


Rincian produk

Tag produk

1. YN runtuyan kipas kelas tinggi utamana diwangun ku sabeulah kipas, alat muka centrifugal, motor, pigura luar, net pelindung, shutters na pigura ngarojong jeung saterusna.
2. The kipas bahan pigura luar utamana lambar galvanized, aluminium lambar galvanized, sarta 304 stainless steel.
3. Mékanisme lawang centrifugal ensures yén shutters anu pinuh dibuka jeung ditutup, ngurangan lalawanan nalika shutters dibuka, sarta ngaronjatkeun aliran angin.Ditutup pageuh sacara efektif tiasa meungpeuk angin luar, cahaya sareng lebu tina asup ka kamar.
4. Tembok-Mounting kipas , instalasi gampang jeung perawatan
5. Sabuk Girang, aliran hawa badag

The Shutter sacara tradisional mangrupikeun titik lemah dina peminat Konvensional.Tapi dina kipas shutter ieu sistem anu ngamangpaatkeun énergi centrifugal dihasilkeun ku baling-baling pikeun muka shutter boga kaunggulan handap:
counter beurat teu diperlukeun.
Shutters salawasna dibuka pinuh nalika kipas beroperasi tur teu kapangaruhan ku angin atawa akumulasi lebu.
Shutters moal nempel atawa ngagantung lamun maranéhna teu périodik cleaned.
Shutters ditutup pageuh lamun kipas teu beroperasi.
Kusabab shutters dibuka pinuh nalika kipas beroperasi, serelek tekanan jepret diminimalkeun.
Jepret waving pernah lumangsung.

Aplikasi:

Produk ieu loba dipaké dina peternakan, imah jangjangan, tatanén, rumah kaca, workshop pabrik, tékstil jsb.

Parameter Téknis

Modél NO. YNP-1380
Diménsi: jangkungna * lebar * ketebalan (mm) 1380*1380*450
Diaméter agul (mm) 1250
Laju motor (rpm) 1400
Volume hawa (m³/h) 44000
Noise desibel (dB) 75
Daya (w) 1100
Tegangan dipeunteun (v) 380

Bagian Utama

 推拉1380风机2730 Agul kipas diuji ku data kasaimbangan, sarta kasaimbangan dinamis dikawasa dina 1g, nu ngajadikeun kipas ngajalankeun mulus, kalawan Geter low, noise lemah sareng ningkat stabilitas sakabeh mesin.Sabeulah kipas dicap sareng dibentuk ku kapang, sareng éta henteu lebu, éndah sareng awét.Desain bentuk sabeulah husus ensures volume hawa badag tanpa deformasi atawa cracking.
 推拉1380风机3205 Motor gaduh motor merek domestik sareng motor Siemens tiasa dipilih.Tegangan sareng frékuénsi motor tiasa disaluyukeun.Awét, kuat, noise low, kelas panyalindungan motor IP 55, insulasi kelas F.
 推拉1380风机3480 mékanisme lawang centrifugal ensures yén shutters sagemblengna dibuka jeung ditutup, ngurangan lalawanan nalika shutters dibuka, sarta ngaronjatkeun aliran angin;ditutup pageuh, éféktif bisa meungpeuk outdoor angin, lampu jeung lebu ti asup ka kamar;dijieunna tina nilon kualitas luhur, mastikeun umur jasa mékanisme nu;sambungan bagian mékanisme kabuka disambungkeun jeung rivets tambaga, nu ngagem-tahan, teu karat, boga kalenturan alus, sarta ngurangan koefisien gesekan;
 推拉1380风机4120 Dipaké kualitas luhur sabuk,pikeun ensures hirup layanan jeung pangropéa-gratis。 A jeung B belts sadia pikeun minuhan sarat béda.
 推拉1380风机4295 Dina raraga mempermudah penanganan, anu handles palastik recessed dirancang dina dua sisi awak kipas, nu teu ngan facilitates penanganan, tapi ogé greatly ngaronjatkeun efisiensi transportasi, sarta desain anu lumrah, penampilan anu geulis tur berehan, sarta hancana. teu nyeri leungeun jeung teu gampang ruksak.

Parameter spésifikasi séjén

Modél

Diaméter sabeulah

(mm)

Laju sabeulah

(r/mnt))

Laju motor (r/mnt))

Volume hawa (m³/h)

Tekanan total (Pa)

Noise (dB)

Kakuatan

(W)

tegangan dipeunteun

(V)

Jangkungna

(mm)

Lebar

(mm)

Kandel

(mm)

YNP-1000(36in)

900

616

1400

30000

70

≤70

550

380

1000

1000

450

YNP-1100(40in)

1000

600

1400

32500

70

≤70

750

380

1100

1100

450

YNP-1380(50in)

1250

439

1400

44000

56

≤75

1100

380

1380

1380

450

YNP-1530(56in)

1400

439

1400

55800

56

≤75

1500

380

1380

1380

450

Pancegahan instalasi:

images12
images14
images16
images13

Pancegahan Instalasi Kipas:

1. Nalika masang kipas, saluyukeun horizontal sarta vertikal pikeun mastikeun operasi lemes tina wilah kipas
2. Lamun kipas kasebut fixedly dipasang kalawan bracket a, guna mastikeun instalasi stabil tina kipas, eta disarankeun pikeun nambahkeun sababaraha screws leuwih.
3. Saatos ngalereskeun kipas, sela sésana kudu disegel.


  • saméméhna:
  • Teras: