Wilujeng sumping di situs wéb kami!

50 inci kualitas luhur 304 stainless steel push-tarikan kipas knalpot

Katerangan pondok:

304 stainless steel langkung tahan karat sareng awét
Volume hawa badag pikeun minuhan sarat pamakéan Anjeun

Parameter produk:
Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
Ukuran: 1380 * 1380 * 450mm
kakuatan: 1100w
Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
Modeu sambungan motor: sabuk drive
Métode instalasi: témbok
bahan pigura: 304 stainless steel
Bahan sabeulah kipas: 304 stainless steel
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: ce
Garansi: sataun
Métode saatos jual: online
Tempat aplikasi: sagala jinis imah jangjangan


Rincian produk

Tag produk

1. Pigura luar, bilah kipas, shutters, kutub, sarta pelat motor téh sadayana dijieunna tina 304 stainless steel, nu boga kaunggulan lalawanan korosi sarta lalawanan karat;
2. Alat mékanisme jepret push-buka unik bisa otomatis muka jeung nutup wilah jepret;
3. The stainless steel kipas sabeulah kabentuk ku hiji-waktos stamping, nu teu cacad atawa pegat, geulis tur awét;
4. Recessed kipas nanganan desain cecekelan.Henteu ngan ukur tiasa sacara efektif ngahindarkeun kasulitan nalika ngamuat sareng ngabongkar, tapi ogé moal mangaruhan pamasangan kipas.
5. The kipas sabuk bisa ngaropéa A-tipe atawa B-tipe sabuk nurutkeun sarat customer pikeun minuhan kaperluan konsumén béda;

Aplikasi:

Produk ieu loba dipaké dina beternak ternak, imah kaca, pabrik industri jeung industri jeung tempat séjén anu merlukeun ventilasi jeung cooling.

Parameter Téknis

Modél NO. YNP-1380
Diménsi: jangkungna * lebar * ketebalan (mm) 1380*1380*450
Diaméter agul (mm) 1250
Laju motor (rpm) 1400
Volume hawa (m³/h) 44000
Noise desibel (dB) 75
Daya (w) 1100
tegangan dipeunteun (v) 380

Bagian Utama

 推拉304材质1380风机2231 Agul kipas diuji ku data kasaimbangan, sarta kasaimbangan dinamis dikawasa dina 1g, nu ngajadikeun kipas ngajalankeun mulus, kalawan Geter low, noise lemah sareng ningkat stabilitas sakabeh mesin.Sabeulah kipas dicap sareng dibentuk ku kapang, sareng éta henteu lebu, éndah sareng awét.Desain bentuk sabeulah husus ensures volume hawa badag tanpa deformasi atawa cracking.
 推拉304材质1380风机2706 Motor gaduh motor merek domestik sareng motor Siemens tiasa dipilih.Tegangan sareng frékuénsi motor tiasa disaluyukeun.Awét, kuat, noise low, kelas panyalindungan motor IP 55, insulasi kelas F.
 推拉304材质1380风机2981 mékanisme lawang centrifugal ensures yén shutters sagemblengna dibuka jeung ditutup, ngurangan lalawanan nalika shutters dibuka, sarta ngaronjatkeun aliran angin;ditutup pageuh, éféktif bisa meungpeuk outdoor angin, lampu jeung lebu ti asup ka kamar;dijieunna tina nilon kualitas luhur, mastikeun umur jasa mékanisme nu;sambungan bagian mékanisme kabuka disambungkeun jeung rivets tambaga, nu teu ngagem-tahan, teu keyeng, boga kalenturan alus, sarta ngurangan koefisien gesekan;
 推拉304材质1380风机3621 Dipaké kualitas luhur sabuk,pikeun ensures hirup layanan jeung pangropéa-gratis。 A jeung B belts sadia pikeun minuhan sarat béda.
 推拉304材质1380风机3796 Pikeun mempermudah penanganan, cecekelan palastik recessed dirancang dina dua sisi awak kipas, nu teu ngan facilitates penanganan, tapi ogé greatly ngaronjatkeun efisiensi transportasi, jeung desain anu lumrah, penampilan geulis tur berehan, sarta eta teu. teu nyeri leungeun jeung teu gampang ruksak.

Parameter spésifikasi séjén

Modél

Diaméter sabeulah

(mm)

Laju sabeulah

(r/mnt)

Laju motor (r/min)

Volume hawa (m³/h)

Tekanan total(Pa

Noise (dB)

Kakuatan

(W)

tegangan dipeunteun

(V)

Jangkungna

(mm)

Lebar

(mm)

Kandel

(mm)

YNP-1000(36in)

900

616

1400

30000

70

≤70

550

380

1000

1000

450

YNP-1100(40in)

1000

600

1400

32500

70

≤70

750

380

1100

1100

450

YNP-1380(50in)

1250

439

1400

44000

56

≤75

1100

380

1380

1380

450

YNP-1530(56in)

1400

439

1400

55800

56

≤75

1500

380

1380

1380

450

Pancegahan instalasi:

images9
IMG_20191130_102306
images10
IMG_20191115_164754

Palanggan Dear:

1.When masang kipas, mangga pastikeun kipas dina posisi horizontal, sarta eta disarankeun pikeun ngagunakeun tingkat infra red;
2.The sisi jero (samping net pelindung) tina kipas nyaeta siram jeung témbok jero pikeun mastikeun yén liang drainase jeung dewan pangropéa removable kipas aya dina luar tina témbok luar, nu merenah pikeun pangropéa;
3.After kipas ieu disimpen dina liang, nyelapkeun ngaganjel kai kana celah luhureun kolom tengah, sarta tungtungna eusian gap kalawan foaming agén (teu dianjurkeun ngagunakeun bubuk langsung beton pikeun nyegah deformasi Tonjolan tina kipas disababkeun ku ékspansi termal tina beton nu bakal mangaruhan pamakéan);
4. Dina raraga nyegah motor ti ngaduruk kaluar alatan leungitna fase atawa overload, eta disarankeun pikeun masang breakers dina sirkuit kontrol kipas (Chint, Delixi, Schneider jeung merek sejen).


  • saméméhna:
  • Teras: