Wilujeng sumping di situs wéb kami!

50-inci kukupu Cone kipas knalpot pikeun Babi Ladang

Katerangan pondok:

Jenis: kipas aliran Axial
Aplikasi: peternakan babi, peternakan hayam
Jenis Arus Listrik: AC
Bahan pigura: FRP
Bahan agul: FRP / tuang aluminium / nilon pilihan
Bahan Louver: PVC
Pamasangan: Dipasang dina témbok
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: CE
Garansi: 1 Taun
Jasa saatos-jualan: Rojongan online
Ukuran: 1460 * 1460 * 1245mm
kakuatan: 1100w
Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
Frékuénsi: 50hz / 60hz
sambungan motor: Direct Drive, Belt Drive Opsional


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

1. cangkang dihasilkeun SMC molding, nu integrally kabentuk, rapih tur geulis, sarta gampang pikeun ngabersihan.
2. cangkang dijieunna tina bahan baku kualitas luhur, nu anti sepuh, anti korosi, sturdy jeung awét.
3. Hal ieu loba dipaké dina tatangkalan peternakan, jsb, nu éféktif bisa miceun hawa kotor jeung gas beueus di imah beternak.
4. Munasabah design sungut bel, noise handap, volume hawa gedé, ventilasi kuat sarta ongkos operasi handap
5.Flared vents anu kacida dampak tahan sarta ngaronjatkeun kinerja ku 10%
6.High-kualitas diimpor arah mastikeun operasi lemes jeung efisien tina wilah kipas
7.-kualitas luhur-efisiensi tinggi motor (opsional)

FRP Cone Exhaust fan cocog pikeun peternakan babi, peternakan hayam jeung bengkel produksi industri jeung gas corrosive, kayaning pabrik tékstil, pabrik sapatu, pabrik éléktronika, pabrik jati, pabrik kimia, pabrik dahareun, pabrik mesin, pabrik electroplating, jsb. ogé dipaké pikeun pos cooling atawa cooling sakabéh.
Penampilan aplikasi téhnologi cairan channel unik, waterproof, hujan buktina, volume hawa tinggi, noise low, pamakéan produksi bahan baku kualitas luhur, kalawan résistansi dampak alus, résistansi sepuh, résistansi korosi tinggi, permukaan lemes, awét, hirup layanan kontinyu bisa. ngahontal leuwih ti 20 taun,
cangkang adopts canggih SMC molding manufaktur, molding terpadu, euweuh microhole dina beungeut cai, rapih tur geulis, gampang pikeun ngabersihan, nyimpen biaya beberesih.
Bilahna didamel ku SMC FRP panganyarna, 6 bilah dirakit, gampang dipasang, tahan korosi, tahan asam sareng alkali, sepi, gerakan anu paling stabil.
tipe anyar ditutup motor alloy aluminium, struktur cangreud lempeng pangropéa bébas, ngaronjatkeun efisiensi, simplify struktur, ngurangan biaya pangropéa.
Desain louver nu adopts prinsip aliran hawa, tanpa pamakéan kakuatan sarta tanaga switch, louver nu otomatis muka jeung nutup pikeun ngahontal dustproof, waterproof, geulis tur berehan.

Parameter Téknis

Modél NO. YNG-50
Diménsi: jangkungna * lebar * ketebalan (mm) 1460 * 1460 * 1245mm
Diaméter agul (mm) 1250
Laju motor (rpm) 460/1400
Volume hawa (m³/h) 44000
Noise desibel (dB) 75
Daya (w) 1100
tegangan dipeunteun (v) 380

Parameter spésifikasi séjén

Modél

diaméterna wilah (mm)

modeu drive

Kakuatan

(W)

tegangan dipeunteun

(V)

Jangkungna (mm)

Lebar (mm)

Ketebalan (mm)

YNG-24

580

sambungan langsung

370/550

380

790

790

940

YNG-36

920

Sabuk drive / sambungan langsung

750

380

1250

1250

1166

YNG-50

1230

Sabuk drive / sambungan langsung

1100/1500

380

1460

1460

1245

YNG-51

1285

Sabuk drive / sambungan langsung

1100/1500

380

1530

1530

1190

YNG-55

1390

Sabuk drive

1500

380

1710

1710

1425

Pancegahan instalasi:

images6
images11
images13
images12

  • saméméhna:
  • Teras: