Wilujeng sumping di situs wéb kami!

40 inci kipas knalpot industri stainless steel sarta ventilator imah jangjangan

Katerangan pondok:

Ngajalankeun Lancar; Awét; Konsumsi Rendah; Anti karat, Anti korosi;

Jenis: kipas aliran Axial
Aplikasi: imah kaca tatanén, peternakan, pabrik jeung widang lianna.
Jenis Arus Listrik: AC
Bahan pigura: 304 stainless steel
Bahan sabeulah: 304 stainless steel
dipasang: témbok dipasang
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: CE
Garansi: 1 Taun
Jasa saatos-jualan: Rojongan online
Ukuran: 1100 * 1100 * 400mm
kakuatan: 750W
Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
Frékuénsi: 50hz / 60hz
Sambungan motor: Belt Drive, Direct Drive


Rincian produk

Tag produk

1, pigura kipas, agul kipas, louver dijieunna tina 304 bahan stainless steel, karat jeung korosi tahan, awét;
2, Pikeun pigura, bahan mangrupa pilihan: lambar galvanized, 201 stainless steel sarta 304 stainless steel.
3, kipas diwangun ku sabeulah angin, motor, pigura, jaring pelindung, shutters sareng komponenana lianna.Kipas anu didorong ku motor ngahasilkeun aliran hawa.
4, The shutters bisa muka otomatis sanggeus kakuatan on, nalika Powered off shutters ditutup otomatis, teuing.Bisa nyegah lebu outdoor, zat asing jeung sajabana ti ngasupkeun, sarta ogé bisa nyingkahan épék hujan, salju, sarta downwind.
5, Sajaba ti éta, urang dirancang switch kawat manual pikeun tiap kipas.Bisi gagalna kakuatan, jepret tiasa dibuka sacara manual pikeun ventilasi alami.

Parameter Téknis

Modél NO. YNH-1100
Diménsi: jangkungna * lebar * ketebalan (mm) 1100*1100*400
Diaméter agul (mm) 1000
Laju motor (rpm) 1400
Volume hawa (m³/h) 32000
Noise desibel (dB) 70
Daya (w) 750
tegangan dipeunteun (v) 380

Parameter spésifikasi séjén

Modél

Diaméter sabeulah

(mm)

Laju sabeulah

(r/mnt)

Laju motor (r/min)

Volume hawa (m³/h)

Tekanan total(Pa

Noise (dB)

Kakuatan

(W)

tegangan dipeunteun

(V)

Jangkungna

(mm)

Lebar

(mm)

Kandel

(mm)

YNH-800(29 inci)

710

660

1400

22000

60

≤60

370

380

800

800

380

YNH-900 (30 inci)

750

630

1400

28000

65

≤65

550

380

900

900

400

YNH-1000(36in)

900

610

1400

30000

70

≤70

550

380

1000

1000

400

YNH-1100 (40 inci)

1000

600

1400

32500

70

≤70

750

380

1100

1100

400

YNH-1220(44 inci)

1100

460

1400

38000

73

≤70

750

380

1220

1220

400

YNH-1380(50in)

1250

439

1400

44000

56

≤70

1100

380

1380

1380

400

YNH-1530(56in)

1400

325

1400

55800

60

≤70

1500

380

1530

1530

400

Sabeulah

 1100不锈钢风机2774

304 agul kipas stainless steel dijieun ku hiji punch.Desain bentuk agul husus ensures euweuh deformasi dina volume hawa tinggi.

Motor

 1100不锈钢风机2905

Motorna opsional: motor merek domestik Cina sareng motor SIEMENS. Éta awét, kakuatan kuat, bising rendah, kelas perlindungan motor IP 55 sareng tingkat insulasi kelas F.

Sabuk

 1100不锈钢风机3079 1100不锈钢风机3080

SANLUX atawa TILU brand belts pilihan,-kualitas luhur belts pikeun mastikeun hirup layanan sarta perawatan-gratis

Cecekelan palastik

 1100不锈钢风机3199 1100不锈钢风机3200

Dina raraga mempermudah angkutan, cecekelan palastik kerung dirancang dina dua sisi kipas fuselage, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi transportasi. Ieu boga penampilan geulis tur éta lumrah pikeun desain jeung teu gampang ruksakna, moal menyakiti leungeun.

kabayang aluminium

 1100不锈钢风机3476

Kabayang aluminium sarta sudut sabeulah dijieunna tina aluminium alloy magnésium, nu ngabogaan beurat hampang, kateguhan alus, sarta henteu gampang ruksak.

Palu beurat

1100不锈钢风机3634or1100不锈钢风机3638 

 

Ngadopsi palu beurat nilon kakuatan tinggi atanapi palu angkat logam pikeun muka alat louver, louver kabuka sareng nutup sacara fleksibel sareng stabil.

Bantalan kipas

 1100不锈钢风机3787

Bantalan ngadopsi bantalan SKF Swiss anu diimpor, anu gaduh kakuatan anu luhur sareng umur jasa anu panjang.

Aplikasi:

Kipas knalpot industri dipasang di luar bengkel pikeun ngaleungitkeun gas bau beurat.
Kipas sering dianggo di pabrik perlakuan termal, pabrik molding, pabrik plastik, perusahaan garment, pabrik galvanisasi, pabrik kimia, jsb.
Kipas knalpot tiasa dianggo sareng bantalan pendingin pikeun ngirangan suhu tina 5 ℃ ka 15 ℃ tanpa mangaruhan Uap atmosfir.Éta cocog pikeun dianggo dina sagala jinis pabrik tékstil, sapertos pabrik katun, pabrik tékstil, pabrik serat kimia, pabrik nyulam, jsb.
Paké pikeun cooling imah kaca jeung kebon
Paké pikeun gudang, wewengkon logistik.

Pancegahan instalasi:

images11
images10
images8
images9

Pancegahan Instalasi Kipas:

1. Nalika masang kipas, saluyukeun horizontal sarta vertikal pikeun mastikeun operasi lemes tina wilah kipas
2. Lamun kipas kasebut fixedly dipasang kalawan bracket a, guna mastikeun instalasi stabil tina kipas, eta disarankeun pikeun nambahkeun sababaraha screws leuwih.
3. Saatos ngalereskeun kipas, sela sésana kudu disegel.


  • saméméhna:
  • Teras: