Wilujeng sumping di situs wéb kami!

1460mm Frp Bahan kipas knalpot industri pikeun workshop spasi badag

Katerangan pondok:

Jenis: kipas aliran Axial
Aplikasi: Bengkel sareng Peternakan Unggas
Jenis Arus Listrik: AC
Bahan pigura: FRP
Bahan sabeulah: FRP
Bahan Louver: PVC
Pamasangan: Tembok / siling dipasang
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: CE
Garansi: 1 Taun
Jasa saatos-jualan: Rojongan online
Ukuran: 1460 * 1460 * 590mm
kakuatan: 1100w
Tegangan: 3fase 380v / Disesuaikeun
Frékuénsi: 50hz / 60hz
sambungan motor: Direct Girang


Rincian produk

Tag produk

1, loba dipaké di pabrik, Peternakan, jeung sajabana, éta éféktif bisa nyabut hawa kotor jeung gas beueus di imah beternak, sarta ngaleungitkeun panas sultry, haseup, gas runtah jeung lebu di workshop pabrik.
2, Desain congcot lumrah, noise handap, volume hawa gedé, ventilasi kuat, waragad operasi handap.
3, bantalan impor, kakuatan tinggi, noise handap, awét.
4, blinds PVC sintétik dumasar kana prinsip aliran hawa, anti oksidasi, beurat hampang, euweuh deformasi, lawang fléksibel, aliran anti hawa deui.
5, Desain louver nu adopts prinsip hawa hilir, tanpa pamakéan kakuatan sarta tanaga switch.Louver tiasa dibuka sareng ditutup sacara otomatis pikeun ngahontal penampilan tahan debu, tahan cai sareng elegan.

Kipas knalpot, ampir sadaya tempat pendinginan atanapi ventilasi anu diperyogikeun sadayana tiasa dianggo, sapertos mall balanja supermarkét, kantor, hotél, rumah sakit, stasiun, gimnasium, aula paméran, aula tari, aula, sakola, pabrik, kandang babi, henhouse, rumah kaca sareng tempat séjén, utamana cocog pikeun suhu luhur atawa bau bengkel produksi industri, kayaning pabrik kimia, pabrik tékstil, pabrik sapatu, pabrik éléktronika, mesin, jeung sajabana, Bisa dipaké pikeun pos cooling atawa cooling sakabéh.
Motor kipas dirarancang khusus sareng didamel pikeun efisiensi maksimal sareng tiasa beroperasi dina suhu anu luhur, lingkungan kalembaban anu luhur.

Kipas knalpot ngaluarkeun hawa anu polusi tina enggon sareng ngagentos ku hawa seger.Hawa dianggap polusi nalika ngandung jumlahna ageung hawa Panas, Uap, karbon dioksida, bahan kimia ngejat, lebu, spora jamur sareng bau anu teu pikaresepeun.kipas knalpot merangan polusi hawa indoor ku ejecting hawa jero rohangan najis kana lingkungan luar jeung letting hawa bersih ti luar.
Éta ogé kritis pikeun kaséhatan jalma anu hirup sareng damel di tempat-tempat anu aya tingkat hawa panggung anu luhur.

Parameter Téknis

Modél NO. YNG-1460
Diménsi: jangkungna * lebar * ketebalan (mm) 1460 * 1460 * 590mm
Diaméter agul (mm) 1250
Laju motor (rpm) 460
Volume hawa (m³/h) 44000
Noise desibel (dB) 75
Daya (w) 1100
tegangan dipeunteun (v) 380

Parameter spésifikasi séjén

Modél

diaméterna wilah (mm)

Laju sabeulah rpm

Volume hawa

(m³ / h)

Kakuatan(W)

tegangan dipeunteun(V)

Jangkungna (mm)

Lebar (mm)

Ketebalan (mm)

YNG-560

380

1400

6000

250

380

560

560

450

YNG-660

480

1400

8000

370

380

660

660

450

YNG-850

650

700

20000

370

380

850

850

450

YNG-1060

880

560

28000

550

380

1060

1060

560

YNG-1260

1080

560

36000

750

380

1460

1460

570

YNG-1460

1250

560

44000

750/1100

380

1460

1460

590

Pancegahan instalasi:

images9
images10
images12
images13

  • saméméhna:
  • Teras: