Wilujeng sumping di situs wéb kami!

1000mm 36 inci volume hawa tinggi tegalan kipas knalpot stainless steel

Katerangan pondok:

Ngajalankeun mulus, awét, konsumsi low, anti karat, anti korosi

Kipas Tipe: Axial Exhaust Fan
Aplikasi: Produk seueur dianggo dina: rumah kaca tatanén, peternakan, pepelakan industri.
bahan pigura: 304 stainless steel
Bahan sabeulah kipas: 304 stainless steel
Ukuran: 1000 * 1000 * 400mm
kakuatan: 550w
Tegangan: 3-fase 380v (rojongan kustomisasi)
Frékuénsi: 50HZ / 60HZ
Métode instalasi: témbok
Tempat Asal: Nantong, Cina
Sertifikasi: ce
Garansi: sataun
Jasa saatos-jualan: Rojongan online
Modeu sambungan motor: sabuk drive, drive langsung (opsional)


Rincian produk

Tag produk

Rincian Katerangan:

1. Pigura luar dijieunna tina 304 stainless steel, nu boga kakuatan tinggi na lalawanan korosi kuat (Bahan pigura luar kipas jeung spésifikasi sarua boga plat galvanized pikeun Pilihan).
2. bilah kipas: 6 potongan 304 bilah kipas stainless steel anu geulis jeung awét.Ngaliwatan uji kasaimbangan dinamis, volume hawa badag, noise low, sarta teu gampang deform.
3. Katrol:-kakuatan tinggi aluminium-magnésium alloy panas paeh casting, beurat lampu jeung kakuatan tinggi
4. Louvers otomatis muka nalika kipas dihurungkeun, sareng otomatis nutup nalika kakuatan pareum, sacara efektif nyegah cai hujan.

Prinsip Kerja:

Kipas knalpot dumasar kana prinsip pendinginan konveksi hawa sareng ventilasi tekanan négatip.Ieu mangrupakeun jenis inhalation alam hawa seger ti sisi sabalikna ti situs instalasi --- panto atawa jandela, sarta knalpot hawa sultry gancang kaluar ti kamar.Sagala masalah sareng ventilasi goréng tiasa dilereskeun.Pangaruh cooling sarta ventilasi bisa ngahontal 90% -97%.
Sakabeh mesin adopts design CAD / Cam, nu boga ciri tina biaya investasi low, volume hawa badag, noise low, konsumsi énergi low, operasi stabil, hirup layanan panjang tur efficiency.The tinggi jepret bisa dibuka jeung ditutup otomatis pikeun nyegah lebu. , cai.Éta mangrupikeun alat anu dipikabutuh pikeun ventilasi, dissipation panas sareng pencegahan heatstroke dina peternakan, rumah kaca sareng bengkel pabrik.

Parameter téknis

Modél NO. YNH-1000
Diménsi: jangkungna * lebar * ketebalan (mm) 1000*1000*400
Diaméter agul (mm) 900
Laju motor (rpm) 1400
Volume hawa (m³/h) 30000
Noise desibel (dB) 70
Daya (w) 550
tegangan dipeunteun (v) 380

Parameter spésifikasi séjén

Modél

Diaméter sabeulah

(mm)

Laju sabeulah

(r/mnt)

Laju motor (r/min)

Volume hawa (m³/h)

Tekanan total(Pa

Noise (dB)

Kakuatan

(W)

tegangan dipeunteun

(V)

Jangkungna

(mm)

Lebar

(mm)

Kandel

(mm)

YNH-800(29 inci)

710

660

1400

22000

60

≤60

370

380

800

800

380

YNH-900 (30 inci)

750

630

1400

28000

65

≤65

550

380

900

900

400

YNH-1000(36in)

900

610

1400

30000

70

≤70

550

380

1000

1000

400

YNH-1100 (40 inci)

1000

600

1400

32500

70

≤70

750

380

1100

1100

400

YNH-1220(44 inci)

1100

460

1400

38000

73

≤70

750

380

1220

1220

400

YNH-1380(50in)

1250

439

1400

44000

56

≤70

1100

380

1380

1380

400

YNH-1530(56in)

1400

325

1400

55800

60

≤70

1500

380

1530

1530

400

Pancegahan instalasi:

images9
images8

Palanggan Dear:

Anu mimiti, hatur nuhun pisan pikeun milih kipas YUENENG!Dina raraga pikeun mastikeun operasi normal tina kipas, urang kudu nengetan titik handap salila instalasi:
1.When masang kipas, mangga pastikeun kipas dina posisi horizontal, sarta eta disarankeun pikeun ngagunakeun tingkat infra red;
2.The sisi jero (samping net pelindung) tina kipas nyaeta siram jeung témbok jero pikeun mastikeun yén liang drainase jeung dewan pangropéa removable kipas aya dina luar tina témbok luar, nu merenah pikeun pangropéa;
3.After kipas ieu disimpen dina liang, nyelapkeun ngaganjel kai kana celah luhureun kolom tengah, sarta tungtungna eusian gap kalawan foaming agén (teu dianjurkeun ngagunakeun bubuk langsung beton pikeun nyegah deformasi Tonjolan tina kipas disababkeun ku ékspansi termal tina beton nu bakal mangaruhan pamakéan);
Dina raraga nyegah motor ti kaduruk kaluar alatan leungitna fase atawa overload, disarankeun pikeun masang breakers dina sirkuit kontrol kipas (Chint, Delixi, Schneider jeung merek sejen).


  • saméméhna:
  • Teras: