Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

vedio1

Nantong Yueneng Energy Saving Purification Equipment Co., Ltd. Kami mangrupikeun produsén profésional ventilasi, penyejukan, pelembab sareng alat pemanasan.Kami mangrupikeun perusahaan kontrol suhu profésional anu ngahijikeun desain profésional, produksi, penjualan, sareng jasa saatos penjualan, kalayan pangalaman langkung ti 15 taun dina industri ventilasi sareng pendinginan. kipas, kipas cooler hawa, AC cai, evaporative cooling Pad, manaskeun hawa sarta inlet.Various hawa produk kalawan spésifikasi lengkep, sadayana aya dina kualitas alus (kalawan sertifikasi CE).Langkung enegy nyimpen sarta geus meunang pujian unanimous ti konsumén di industri.produk urang geus diékspor ka leuwih ti 30 nagara kawas Asia, Éropa, Amérika, Asia Tenggara jeung saterusna.

KELEBIHAN KAMI

  • Quality Management

    Manajemén Kualitas

    Manajemén kualitas, kadali bahan baku, on-akang produksi unggal garis, produk rengse, mastikeun kualitas
  • Free sample

    Sampel gratis

    Sampel gratis evaporative cooling pad pikeun évaluasi anjeun
  • ODM and OEM

    ODM jeung OEM

    Urang ngahususkeun dina ngahasilkeun kualitas luhur ventilasi jeung alat cooling, narima ODM na OEM
  • 24*7 online

    24*7 online

    departemén jasa saatos-jualan kami 24 * 7 online, ngarasa Luncat ngahubungan lamun aya patarosan

WARTA

How to cool the hot and smelly workshop in summer

Kumaha pikeun niiskeun bengkel panas sareng bau dina usum panas

Dina usum panas panas, bengkel kawilang katutup tanpa AC sentral pisan muggy.Karyawan kesang di dinya, anu sacara serius mangaruhan efisiensi produksi sareng sumanget tanaga gawé.Kumaha urang tiasa ngirimkeun suhu anu luhur di bengkel sareng ngantepkeun karyawan gaduh lingkungan kerja anu nyaman sareng tiis?Naha aya cara ngahemat artos pikeun niiskeun bengkel tanpa masang AC sentral? Ieu sababaraha metode anu sederhana sareng gampang dilaksanakeun pikeun rujukan anjeun.

Four Major Points Of Attention In Purchasing Evaporative Cooling Pads
Pad cooling evaporative nyaéta struktur sayang madu jeung dihasilkeun ku kertas atah.Prosés produksi meureun sizing, drying, mencét corrugated, shaping, gluing, curing, slicing, grinding jeung saterusna.Nantong Yueneng En...
Seven precautions for water evaporative cooling pad maintenance
Sistim cooling pad cooling evaporative kalawan kipas knalpot (kipas tekanan négatip) beuki loba disambut ku mayoritas pamaké kusabab ongkos input low sarta operasi ultra-low cost.The kipas knalpot (kipas tekanan négatip) jeung c ...